Μόλις στις 15-10-2013, κοινοποιήθηκε στα σχολεία το έγγραφο του ΥΠΑΙΘ με αριθμό πρωτοκόλλου 149331/Γ2/14-10-2013, που αφορά τη «λειτουργία Β΄ τάξης ημερήσιου και εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου για το σχ. έτος 2013-14»
Μετά την εξέλιξη αυτή, το ΥΠΑΙΘ είναι υποχρεωμένο να επαναφέρει σε λειτουργία, τουλάχιστον για τη Β΄ τάξη των ΕΠΑΛ, όλους τους Τομείς που καταργήθηκαν και να μεταφέρει την καταληκτική ημερομηνία εγγραφής σ’ αυτούς ώστε να δοθεί ο απαραίτητος χρόνος στους μαθητές να εγγραφούν στους τομείς που επιθυμούν. Σημειώνουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία εγγραφής είναι η 16-10-13, δηλαδή μια μέρα μετά την ανακοίνωση του εγγράφου.
Απαιτούμε την άμεση επαναλειτουργία όλων των τομέων που καταργήθηκαν, ώστε να μπορέσουν οι μαθητές που το επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους, στον τομέα που επιθυμούν.
Απαιτούμε να επανέλθουν οι συνάδελφοί μας, των ειδικοτήτων που καταργήθηκαν, για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των ΕΠΑΛ – ΕΠΑΣ.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 70.000 υποψήφιους ως 19/5 με τις λύσεις
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/05
ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ