Thumbnail
Παρασκευή, 28.6.2013,  συγκαλείται  σε συνεδρίαση το ΠΥΣΔΕ, για να αποφασίσει για υπεραριθμίες, πλεονάσματα κλπ, με βάση το νέο θεσμικό πλαίσιο,  στα πλαίσια  της πολιτικής  του Υπουργείου  για μείωση δαπανών και συρρίκνωσης της δημόσιας εκπαίδευσης.

Ε’ ΕΛΜΕ   ΑΝΑΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ                              ΠΑΛΛΗΝΗ   27.6.2013

 

                       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  για  συνεδρίαση   του ΠΥΣΔΕ

·              Παρασκευή, 28.6.2013,  συγκαλείται  σε συνεδρίαση το ΠΥΣΔΕ, για να αποφασίσει για υπεραριθμίες, πλεονάσματα κλπ, με βάση το νέο θεσμικό πλαίσιο,  στα πλαίσια  της πολιτικής  του Υπουργείου  για μείωση δαπανών και συρρίκνωσης της δημόσιας εκπαίδευσης.

·              Το ΠΥΣΔΕ δεν πρέπει  να αποφασίσει  υπεραριθμίες συναδέλφων, με βάση το νέο ωράριο, την αύξηση αριθμού μαθητών κατά τμήμα, τη μείωση των τμημάτων κατευθύνσεων, και  τη θέσπιση οργανικών θέσεων με βάση τις 12 ώρες. Το νέο θεσμικό δημιουργεί υπεραθμίες και πλεονάσματα, που οδηγούν σε υποχρεωτικές μεταθέσεις και απολύσεις. Η πολιτική αυτή δεν πρέπει να περάσει με τη δική μας συμμετοχή. Οι αιρετοί  δεν πρέπει να νομιμοποιήσουν την πολιτική της κυβέρνησης. Γι’  αυτό καλούνται οι συνάδελφοι  σε παράσταση διαμαρτυρίας, αύριο Παρασκευή,28/6, ώρα,   09.30,      έξω από τα γραφεία του ΠΥΣΔΕ, στην πλατεία του Γέρακα.

·               Οι προθέσεις της νέας  κυβέρνησης  έγιναν ολοφάνερες  από το νέο Υπουργό Διοικητικής μεταρρύθμισης:   Ετοιμάζει τις πρώτες απολύσεις.  Εκπαιδευτικοί και  υπάλληλοι του ΟΤΑ τα πρώτα θύματα. Πρέπει να τους σταματήσουμε. Χωρίς τη δική μας αντίδραση, χωρίς την αντίσταση του εργατικού κινήματος  η κυβέρνηση θα οδηγήσει   σε σφαγή χιλιάδες συναδέλφους.

                 Για το Δ.Σ της  Ε’ ΕΛΜΕ  ΑΝΑΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ

         Η πρόεδρος                                 Ο  Γ.  Γραμματέας

     Άννα  Μπαχτή                           Παναγιώτης  Μιχαλόπουλος 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μισθοί +118€ από Ιανουάριο: Μεγάλη ανατροπή για χιλιάδες εργαζόμενους

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 25/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μια σταγόνα γάλα στον καφέ μπορεί να έχει οφέλη για την υγεία που δεν
Ιστορίες εργασιακής τρέλας: «Γιατί σπούδασα οικονομικά; Για να φτιάχνω καπουτσίνο με αφρό που να σχηματίζει το γράφημα του πληθωρισμού;»
Πτυχίο στα Οικονομικά, καριέρα στο freddo espresso...
Ιστορίες εργασιακής τρέλας: «Γιατί σπούδασα οικονομικά; Για να φτιάχνω καπουτσίνο με αφρό που να σχηματίζει το γράφημα του πληθωρισμού;»
anaplirotes-kathigites
Καλοκαίρι για τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς: Μια εποχή ανασφάλειας, προσμονής και θυσίας
Από τη μια στιγμή στην άλλη, ο άνθρωπος που δίδαξε μια τάξη όλη τη χρονιά, που αντικατέστησε τον μόνιμο δάσκαλο, που στάθηκε σαν πυλώνας στο σχολείο...
Καλοκαίρι για τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς: Μια εποχή ανασφάλειας, προσμονής και θυσίας