Με την πρώτη επίσημη συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου στην Βουλή των Ελλήνων, ανοίγει ο εθνικός διάλογος για το εθνικό απολυτήριο, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας θεσμικής διαδικασίας με στόχο τη διαμόρφωση συναινέσεων και την κατάθεση προτάσεων για κρίσιμα ζητήματα δημόσιου ενδιαφέροντος.
Η συνεδρίαση θα έχει ως θέμα ημερήσιας διάταξης: «Εθνικός Διάλογος για το Εθνικό Απολυτήριο και τη νέα αρχιτεκτονική του Λυκείου»
Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, η υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Σοφία Ζαχαράκη, θα παρουσιάσει ενώπιον της Βουλής το πλαίσιο του Εθνικού Διαλόγου, καθώς και τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η συζήτηση για τις προτεινόμενες αλλαγές στο Λύκειο και το νέο μοντέλο απολυτηρίου. Η εισήγηση της υπουργού αναμένεται να θέσει το θεσμικό και πολιτικό πλαίσιο της διαδικασίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom