Κλειστό θα παραμείνει σήμερα Τρίτη 27 Ιανουαρίου το Γυμνάσιο Νέας Τρίγλιας, που βρίσκεται στη Νέα Τρίγλια του Δήμου Νέας Προποντίδας.
Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από τον Δήμο, το σχολείο δεν θα λειτουργήσει εξαιτίας ηλεκτρολογικού προβλήματος, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα τη μη λειτουργία της θέρμανσης, καθιστώντας αδύνατη την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων.
«Σας ενημερώνουμε ότι αύριο, Τρίτη 27/1, το Γυμνάσιο Νέας Τρίγλιας θα παραμείνει κλειστό, λόγω ηλεκτρολογικού προβλήματος που έχει ως αποτέλεσμα τη μη λειτουργία της θέρμανσης», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.
Οι αρμόδιες υπηρεσίες αναμένεται να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση της βλάβης, ενώ νεότερη ενημέρωση θα υπάρξει για την επαναλειτουργία του σχολείου.
Η απόφαση ελήφθη με γνώμονα την ασφάλεια και την υγεία των μαθητών και των εκπαιδευτικών, καθώς οι χαμηλές θερμοκρασίες δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή μαθημάτων χωρίς θέρμανση.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ
Alfavita Newsroom