Ο viral μαθητής Άγγελος στον αγιασμό σχολείου
Η αφοπλιστική ειλικρίνεια των παιδιών θυμίζει στους ενήλικες ότι η σχολική ζωή για τα παιδιά είναι γεμάτη... διαφορετικές προτεραιότητες

Ο αγιασμός της νέας σχολικής χρονιάς έφερε τους μαθητές αντιμέτωπους με την καθημερινότητα της μάθησης – και μερικοί δεν δίστασαν να πουν την viral αλήθεια τους, με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Ένας από αυτούς, ο μικρός Άγγελος, μαθητής της Ε’ Δημοτικού στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών, έγινε viral από την πρώτη κιόλας στιγμή. Με την παιδική του αθωότητα και χωρίς να διστάζει μπροστά στο μικρόφωνο και την κάμερα, εξομολογήθηκε ότι «Δεν μου αρέσει το σχολείο, είναι βαρετό».

Όσο για το αγαπημένο του μάθημα; Χωρίς δεύτερη σκέψη, η απάντησή του ήταν «η γυμναστική». Στην ίδια συζήτηση, αποκάλυψε πως απολαμβάνει επίσης τις παρελάσεις, τις γιορτές, τις εκδρομές και τα διαλείμματα, δείχνοντας ότι οι στιγμές εκτός θρανίου έχουν για τα παιδιά ιδιαίτερη αξία.

Ο Άγγελος παραδέχτηκε μάλιστα ότι προτιμά να μετράει τη ζωή του με διακοπές και παγωτά, ενώ για τις καλοκαιρινές διακοπές είπε με ειλικρίνεια: «Όχι, δεν μου έφτασαν, ήταν λίγες».

Παράλληλα, ένας άλλος μαθητής τόνισε πως η καλύτερη μέρα του σχολείου είναι αυτή του αγιασμού και, όπως και ο Άγγελος, εξέφρασε την προτίμησή του στη γυμναστική.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας
Εκκλησιαστικά σχολεία: Ο αριθμός εισακτέων μαθητών/τριων για το σχολικό έτος 2026-27
Αριθμός εισακτέων μαθητών/μαθητριών σε Πρότυπα Εκκλησιαστικά Γυμνάσια και Πρότυπα Εκκλησιαστικά Λύκεια κατόπιν εξετάσεων ή δοκιμασίας (τεστ)...
Εκκλησιαστικά σχολεία: Ο αριθμός εισακτέων μαθητών/τριων για το σχολικό έτος 2026-27
Κυριάκος Μητσοτάκης για τεχνητή νοημοσύνη
Μητσοτάκης: «Η τεχνητή νοημοσύνη να είναι εργαλείο που δεν θα υποκαστήσει τον άνθρωπο, αλλά θα τον βοηθήσει»
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα μπαίνει δυναμικά στο χάρτη της Τεχνητής Νοημοσύνης
Μητσοτάκης: «Η τεχνητή νοημοσύνη να είναι εργαλείο που δεν θα υποκαστήσει τον άνθρωπο, αλλά θα τον βοηθήσει»