Ο αιρετός του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΚΥΣΠΕ), Αναστάσιος Αντωνιάδης, ενημερώνει τους εκπαιδευτικούς ότι η συνεδρίαση για τις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουνίου 2025.
Με αφορμή τη λήξη του σχολικού έτους, ο κ. Αντωνιάδης ευχήθηκε σε όλους τους εκπαιδευτικούς ένα ξεκούραστο και όμορφο καλοκαίρι, εκφράζοντας παράλληλα τη στήριξή του στις οικογένειες των συναδέλφων που τα παιδιά τους συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
Όπως ανέφερε, «εύχομαι να δικαιωθούν οι κόποι και οι προσπάθειές τους».
Ο αιρετός εκπρόσωπος του ΚΥΣΠΕ υπογράμμισε ότι παραμένει στο πλευρό των συναδέλφων με σεβασμό και συνέπεια, στηρίζοντας τα αιτήματά τους, ιδιαίτερα σε μια περίοδο σημαντικών υπηρεσιακών μεταβολών όπως οι αποσπάσεις.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Αλλαγές στο ωράριο εκπαιδευτικών από 1/9/2025: Ποιοι θα διδάσκουν λιγότερες ώρες
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ