Έκτακτο επίδομα παιδιού 150 ευρώ: Πότε μπαίνουν τα χρήματα – Τι πρέπει να ελέγξουν οι δικαιούχοι

Εκπαίδευση 0

ΑΠΘ: Ημερίδα με θέμα «Πολυγλωσσία στην Εκπαίδευση»

απθ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ημερίδα για την Πολυγλωσσία στην Εκπαίδευση διοργανώνει το ΑΠΘ – Δωρεάν συμμετοχή

Ένα σημαντικό επιστημονικό ραντεβού για την ξενόγλωσση εκπαίδευση δίνει το Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

Το Εργαστήριο Εκμάθησης, Διδασκαλίας και Αξιολόγησης της Ξένης Γλώσσας προσκαλεί εκπαιδευτικούς, φοιτητές και ερευνητές στην ημερίδα με τίτλο «Πολυγλωσσία στην Εκπαίδευση».

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία την Τρίτη 29 Απριλίου 2025, στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕΔΕΑ) του ΑΠΘ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με απαραίτητη την εγγραφή των ενδιαφερομένων.

Η ημερίδα αναμένεται να αναδείξει σύγχρονες προσεγγίσεις, πρακτικές και προβληματισμούς γύρω από την πολυγλωσσία και τη θέση της στην εκπαιδευτική διαδικασία, ενισχύοντας τον διάλογο μεταξύ θεωρίας και πράξης.

Η φόρμα εγγραφής και το πρόγραμμα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα της ημερίδας

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Επαναφορά 13ου και 14ου Μισθού στους εκπαιδευτικούς: Η πρόταση που έχει γίνει

Αυτό είναι ίσως το πιο ερωτικό ποίημα του Κωνσταντίνου Καβάφη

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση