πολο
«Η Έλενα Ξενάκη, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Αθηνά Δήμητρα Γιαννοπούλου, Βασιλική Πλευρίτου, αποτελούν κίνητρο και έμπνευση για όλους μας»

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς συγχαίρει την εθνική ομάδα polo γυναικών και τον προπονητή τους που επέδειξαν εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο 19o World Cup 2025, στην Chenkdu της Κίνας.

Τα επιτεύγματά τους στο αθλητικό πεδίο έκαναν την Ελλάδα υπερήφανη αλλά και εμάς ακόμη περισσότερο αφού έξι μέλη της εθνικής ομάδας είναι φοιτήτριες και απόφοιτοι του Πανεπιστημίου μας.

Με την ύψιστη αυτή διάκριση αλλά και όλη τη διαδρομή τους μέχρι την κορυφή, αποτελούν τους πρεσβευτές μας και μας διδάσκουν ότι με ήθος, σεβασμό, συνεργασία και αρμονική συνύπαρξη, κανένας στόχος δεν είναι ανέφικτος.

Η Έλενα Ξενάκη, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Αθηνά Δήμητρα Γιαννοπούλου, Βασιλική Πλευρίτου, αποτελούν κίνητρο και έμπνευση για όλους μας!

πολο

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 21/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 21/05

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μικρά ψάρια
Ξέχνα τον σολομό: Οι διατροφολόγοι αποκαλύπτουν τα 4 φτηνά ψάρια που τον ξεπερνούν
Ξέχνα τον σολομό – το μέλλον της διατροφής σου είναι πιο φθηνό, πιο καθαρό και πιο ελληνικό!
Ξέχνα τον σολομό: Οι διατροφολόγοι αποκαλύπτουν τα 4 φτηνά ψάρια που τον ξεπερνούν