πολο
«Η Έλενα Ξενάκη, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Αθηνά Δήμητρα Γιαννοπούλου, Βασιλική Πλευρίτου, αποτελούν κίνητρο και έμπνευση για όλους μας»

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς συγχαίρει την εθνική ομάδα polo γυναικών και τον προπονητή τους που επέδειξαν εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο και κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο 19o World Cup 2025, στην Chenkdu της Κίνας.

Τα επιτεύγματά τους στο αθλητικό πεδίο έκαναν την Ελλάδα υπερήφανη αλλά και εμάς ακόμη περισσότερο αφού έξι μέλη της εθνικής ομάδας είναι φοιτήτριες και απόφοιτοι του Πανεπιστημίου μας.

Με την ύψιστη αυτή διάκριση αλλά και όλη τη διαδρομή τους μέχρι την κορυφή, αποτελούν τους πρεσβευτές μας και μας διδάσκουν ότι με ήθος, σεβασμό, συνεργασία και αρμονική συνύπαρξη, κανένας στόχος δεν είναι ανέφικτος.

Η Έλενα Ξενάκη, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Αθηνά Δήμητρα Γιαννοπούλου, Βασιλική Πλευρίτου, αποτελούν κίνητρο και έμπνευση για όλους μας!

πολο

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Ανατροπές στις αναθέσεις μαθημάτων: Τι αλλάζει για χιλιάδες εκπαιδευτικούς

Οι 20 βασικοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκαβ
Συναγερμός στην Ηλιούπολη: Δύο 17χρονες έπεσαν από ταράτσα εξαόροφης πολυκατοικίας
Ανέβηκαν στην ταράτσα, κλείδωσαν την πόρτα και έπεσαν στο κενό - Δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται να αυτοκτονία, ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια
Συναγερμός στην Ηλιούπολη: Δύο 17χρονες έπεσαν από ταράτσα εξαόροφης πολυκατοικίας
κινητ
Οργή ερευνητών και διδασκόντων κατά της πρεσβείας Ισραήλ και ΙΚΥ: «Γυρνάμε την πλάτη στις υποτροφίες για σπουδές στο κράτος-δολοφόνο»
Το Σωματείο στρέφει τα βέλη του και κατά του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) για την προβολή των εν λόγω προγραμμάτων, ενώ υπογραμμίζει πως η...
Οργή ερευνητών και διδασκόντων κατά της πρεσβείας Ισραήλ και ΙΚΥ: «Γυρνάμε την πλάτη στις υποτροφίες για σπουδές στο κράτος-δολοφόνο»