εισι
Η πρωτοβουλία αυτή αποσκοπεί στη μείωση του οικονομικού βάρους που επιβαρύνει τους φοιτητές και τις οικογένειές τους, ιδιαίτερα την περίοδο αυτή που οι ανάγκες είναι αυξημένες

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας ανακοινώνει την χρηματοδότηση κατά 50% του εισιτηρίου των φοιτητών για τη μηνιαία ή ετήσια κάρτα απεριορίστων διαδρομών, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τις οικογένειες των φοιτητών στις Σχολές της Λάρισας.

Η πρωτοβουλία αυτή, που υλοποιείται με πόρους της Περιφέρειας, αποσκοπεί στη μείωση του οικονομικού βάρους που επιβαρύνει τους φοιτητές και τις οικογένειές τους, ιδιαίτερα την περίοδο αυτή που οι ανάγκες είναι αυξημένες.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Δημήτρης Κουρέτας, δήλωσε ότι αυτή η ενέργεια αποτελεί μία υπόσχεση που είχε από την εποχή που ήταν Αντιπρύτανης και τώρα, ως Περιφερειάρχης, καταφέρνει να την πραγματοποιήσει.

Στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Λάρισας, Μιχάλη Σακελλαρίου, και εκπροσώπους των φοιτητών, οι οποίοι χαιρέτισαν την πρωτοβουλία, επιβεβαιώθηκε η δέσμευση για την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια και το Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας.

Η προγραμματική σύμβαση αναμένεται να υπογραφεί το επόμενο διάστημα, επιτρέποντας στους φοιτητές να επωφεληθούν άμεσα από τη χρηματοδότηση του εισιτηρίου τους, κάνοντας τις μετακινήσεις τους πιο οικονομικές και προσβάσιμες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Η Ιθάκη του Αλέξη Τσίπρα
Αλέξης Τσίπρας: Αυτή είναι η ημερομηνία της κυκλοφορίας του βιβλίου «Ιθάκη» - Τότε θα γίνει η παρουσίαση στο θέατρο «Παλλάς»
«Κλείδωσε» η κυκλοφορία και η παρουσίαση του βιβλίου «Ιθάκη» του Αλέξη Τσίπρα
Αλέξης Τσίπρας: Αυτή είναι η ημερομηνία της κυκλοφορίας του βιβλίου «Ιθάκη» - Τότε θα γίνει η παρουσίαση στο θέατρο «Παλλάς»
proaulio
Ακολουθεί διαφημιστικό μήνυμα: Η παιδεία δεν αποτελεί τραπεζικό προϊόν
«Η απόφαση του δήμαρχου της Πάτρας Κώστα Πελετίδη να αφαιρεθούν πινακίδες τραπεζών από ανακαινισμένα σχολεία στην Πάτρα δεν είναι τοπική ιδιορρυθμία....
Ακολουθεί διαφημιστικό μήνυμα: Η παιδεία δεν αποτελεί τραπεζικό προϊόν