bullying
Ενας 15χρονος είχε κάνει τον βίο – αβίωτο στο παιδί τους, αφού φέρεται να του ασκούσε καθημερινά ψυχολογική βία και να του απευθύνονταν με διαρκώς με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Περιστατικό ενδοσχολικής – ψυχολογικής βίας  (bullying)  απασχολεί τις αστυνομικές αρχές, μετά από μήνυση που κατέθεσαν γονείς 14χρονου μαθητή σε Γυμνάσιο του Αγρινίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία των γονέων, ένας 15χρονος είχε κάνει τον βίο – αβίωτο στο παιδί τους, αφού φέρεται να του ασκούσε καθημερινά ψυχολογική βία και να του απευθύνονταν με διαρκώς με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του agriniopress.gr, ο 14χρονος ενημέρωσε τους γονείς του που προχώρησαν αμέσως στην υποβολή μήνυσης σε βάρος του 15χρονου και των γονιών του. Σε βάρος τους τώρα, σχηματίζεται αντίστοιχα δικογραφία για ενδοσχολική βία και παραμέληση ανηλίκου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Vivliopoleio
Φεστιβάλ Βιβλίου: Ισραηλινός επιτέθηκε και έφτυσε εκδότρια για την παλαιστινιακή σημαία
Ο Σύλλογος Εκδοτών καταδικάζει το περιστατικό και καλεί την κυβέρνηση να πάρει μέτρα κατά της βίας εναντίον Ελλήνων πολιτών
Φεστιβάλ Βιβλίου: Ισραηλινός επιτέθηκε και έφτυσε εκδότρια για την παλαιστινιακή σημαία
Χαμός στο αλβανικό κοινοβούλιο: Πετούσαν βιβλία και χαρτιά στον Ράμα μετά την παρουσίαση της υπουργού-ρομπότ
Σάλος στη Βουλή της Αλβανίας: Πετούσαν χαρτιά στον Ράμα, οργή και φωνές για την «υπουργό-ρομπότ» (Video)
Χαμός στο αλβανικό κοινοβούλιο: Πετούσαν βιβλία και χαρτιά στον Ράμα μετά την παρουσίαση της πρώτης υπουργού τεχνητής νοημοσύνης παγκοσμίως
Σάλος στη Βουλή της Αλβανίας: Πετούσαν χαρτιά στον Ράμα, οργή και φωνές για την «υπουργό-ρομπότ» (Video)