ΠΥΣΠΕ Χαλκίδας: Τα θέματα που συζητήθηκαν στην συνεδρίαση - Ποιες οι αποφάσεις
Διαβάστε αναλυτικά την ενημέρωση

Τα θέματα και τις αποφάσεις που πάρθηκαν από την συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ Χαλκιδικής, γνωστοποιούν οι αιρετοί Χρήστος Βογιατζής και Σίσσυ Κωτσοπούλου.

Στην ενημέρωση που έλαβε και δημοσιεύει το alfavita.gr, αναφέρεται πως συζητήθηκαν η τοποθέτηση αποσπασμένων εκπαιδευτικών – Αποσπάσεις εντός ΠΥΣΠΕ των εκπαιδευτικών της Δ.Π.Ε. Χαλκιδικής στη Γενική και στην Ειδική Αγωγή, η πρόταση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή και η μονιμοποίηση εκπαιδευτικού.

Αναλυτικά

Την Πέμπτη 11/07/2024  συνεδρίασε το ΠΥΣΠΕ Χαλκιδικής με τα παρακάτω θέματα Η.Δ. και αποφάσισε: 

1.    Τοποθέτηση αποσπασμένων εκπαιδευτικών – Αποσπάσεις εντός ΠΥΣΠΕ των εκπαιδευτικών της Δ.Π.Ε. Χαλκιδικής στη Γενική και στην Ειδική Αγωγή.
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία τοποθέτησης  αποσπασμένων από άλλα ΠΥΣΠΕ και οι αποσπάσεις εντός για τη Γενική και την Ειδική Αγωγή.
Οι τοποθετήσεις – αποσπάσεις ανακοινώθηκαν στην ιστοσελίδα της Δ/νσης Π.Ε. Χαλκιδικής.

Θα πρέπει να επισημάνουμε,  την αγωνία των εκατοντάδων εκπαιδευτικών που περιμένουν την πραγματοποίηση της Β’ φάσης αποσπάσεων, αλλά και των ανακλήσεων της Α’ φάσης. Είναι υποχρέωση και πρέπει το υπουργείο να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα για την ικανοποίηση των αποσπάσεων κι ιδιαίτερα των αιτήσεων των εκπαιδευτικών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα.

Μετά την ολοκλήρωση της Α’ φάσης αποσπάσεων και τοποθετήσεων εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΠΕ Χαλκιδικής, εκτιμούμε ότι τα λειτουργικά κενά που θα δοθούν για τους/τις αναπληρωτές/τριες συναδέλφους/ισσες είναι:
ΠΕ70:67, ΠΕ60:69, ΠΕ11:8 (6 γενικής – 2 ειδικής), ΠΕ06:18 , ΠΕ05:4, ΠΕ07:6,  ΠΕ86: 12, ΠΕ08: 4 , ΠΕ91: 6 , ΠΕ79: 9 , ΠΕ71: 17 , ΠΕ61: 0 
 
2.    Πρόταση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή.
Εγκρίθηκε 1 αίτηση εκπαιδευτικού.

3.    Μονιμοποίηση εκπαιδευτικού.
Εγκρίθηκε η μονιμοποίηση μίας εκπαιδευτικού.

    Σήμερα ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση αποσπάσεων και τοποθετήσεων και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή και το προσωπικό της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  Χαλκιδικής, καθώς και τα λοιπά μέλη του Υπηρεσιακού Συμβουλίου, για την έγκαιρη περάτωση των κύριων υπηρεσιακών μεταβολών του νομού μας.  Ένα από τα πάγια αιτήματά μας ως αιρετοί ήταν και παραμένει, όλοι/όλες οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες  να γνωρίζουν με τη λήξη του διδακτικού έτους την τοποθέτησή τους, για το νέο σχολικό έτος, ώστε να προβούν στον απαιτούμενο οικογενειακό τους προγραμματισμό. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ιθάκη
Η «Ιθάκη» στα Ιωάννινα: Πέτρος Κόκκαλης και Γιώργος Μπουλμπασάκος στο επίκεντρο
Στο πάνελ της παρουσίασης το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου πρόσωπα-κλειδιά που αποτυπώνουν τη στρατηγική του Αλέξη Τσίπρα για τη νέα πολιτική του πορεία.
Η «Ιθάκη» στα Ιωάννινα: Πέτρος Κόκκαλης και Γιώργος Μπουλμπασάκος στο επίκεντρο
ASEP
ΑΣΕΠ: Στο Τυπογραφείο η 2K/2026 με 1.696 μόνιμες θέσεις στο ΕΣΥ (κατανομή)
Οι 1.696 θέσεις που προκήρυξε σήμερα το ΑΣΕΠ κατανέμονται σε νοσοκομεία όλης της χώρας - Αναλυτικά ειδικότητες και κατανομή
ΑΣΕΠ: Στο Τυπογραφείο η 2K/2026 με 1.696 μόνιμες θέσεις στο ΕΣΥ (κατανομή)