Ζέττα Μακρή στο Πανεπιστήμιο Κρήτης
Τι ειπώθηκε στην επίσκεψη της Ζέττα Μακρή στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης επισκέφτηκε σήμερα, Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμούκα, Ζέττα Μακρή, συνοδευόμενη από τον Βουλευτή Χανίων, Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, και το Γενικό Γραμματέα της ΓΓΕΚ, Αθανάσιο Κυριαζή.

Ο πρύτανης Καθηγητής, Γεώργιος Μ. Κοντάκης, υπογράμμισε τη σημασία της περαιτέρω ενδυνάμωσης της γόνιμης συνεργασίας με το Υπουργείο και  έκανε μία σύντομη παρουσίαση του Ιδρύματος.

Από την πλευρά της η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ζέττα Μακρή συνεχάρη το Πανεπιστήμιο Κρήτης για την ανάπτυξή του και τα επιτεύγματά του και έδειξε έντονο ενδιαφέρον για συνεργασία σε θέματα εκπαίδευσης.

Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κρήτης

Επίσκεψη της Υφυπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Το Πανεπιστήμιο Κρήτης επισκέφτηκε σήμερα, Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμούκα Ζέττα Μακρή συνοδευόμενη από τον Βουλευτή Χανίων κ.  Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη και το Γενικό Γραμματέα της ΓΓΕΚ κ. Αθανάσιο Κυριαζή.

Την κα Υφυπουργό υποδέχτηκε η Διοίκηση του Πανεπιστημίου Κρήτης, εκπροσωπούμενηαπό τον Πρύτανη Καθηγητή κ. Γεώργιο Μ. Κοντάκη, τον Αντιπρύτανη Έρευνας και Ανάπτυξης Καθηγητή κ. Μιχαήλ Παυλίδη και τον Αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Δια Βίου Μάθησης, Διεθνών Σχέσεωνκαι Εξωστρέφειας Καθηγητή κ. Γεώργιο Κοσιώρη.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Καθηγήτρια Πνευμονολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, κα Σοφία Σχίζα και η Πρόεδρος του Τμήματος Επιστήμης και Μηχανικής Υλικών, κα Μαρία Βαμβακάκη.

Ο Πρύτανης αφού καλωσόρισε την αντιπροσωπεία υπογράμμισε τη σημασία της περαιτέρω ενδυνάμωσης της γόνιμης συνεργασίας με το Υπουργείο και  έκανε μία σύντομη παρουσίαση του Ιδρύματος. Στη συνέχεια ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Ανάπτυξης Καθηγητής κ. Μιχαήλ Παυλίδης και ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Δια Βίου Μάθησης,Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας Καθηγητής κ. Γεώργιος Κοσιώρης παρουσίασαν τους τομείς ευθύνης τους τονίζοντας τις διεθνείς διακρίσεις και τις υψηλές θέσεις που κατέχει το Πανεπιστήμιο Κρήτης καθώς και την ακαδημαϊκή και ερευνητική του αριστεία.

Από την πλευρά της η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κα Ζέττα Μακρή συνεχάρη το Πανεπιστήμιο Κρήτης για την ανάπτυξή του και τα επιτεύγματά του και έδειξε έντονο ενδιαφέρον για συνεργασία σε θέματα εκπαίδευσης.

Από την Πρυτανεία του ΠΚ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δπθ
ΔΠΘ: Σημαντικές διακρίσεις του Τμήματος Χημείας στα Health & Safety Awards 2024
Χρυσό Μετάλλιο με το έργο Erasmus+ SETOFF και Πρώτο Βραβείο στο Π.Μ.Σ. «Χημική Βιομηχανία: Διαχείριση Ποιότητας, Περιβάλλοντος, Υγείας και Ασφάλειας»
ΔΠΘ: Σημαντικές διακρίσεις του Τμήματος Χημείας στα Health & Safety Awards 2024