Πανεπιστήμιο πατρών
Ποια είναι τα 16 υποψήφια εξωτερικά μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πατρών

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι πρυτανικές εκλογές στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας, καθώς σήμερα θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση για την εκλογή των εξωτερικών μελών και το τελικό αποτέλεσμα.

«Όχι ως πρύτανης αλλά ως πρώτος επιλαχών, έχω καλέσει τα άλλα πέντε εσωτερικά μέλη στα οποία έχω στείλει τους φακέλους των υποψηφίων. Από εκεί κι πέρα θα φτιάξουμε τον οδικό χάρτη που θα μας οδηγήσει στο τελικό αποτέλεσμα που θα προκύψει από τα έξι εσωτερικά και πέντε εξωτερικά μέλη», δήλωσε στην τοπική ιστοσελίδα thebest.gr ο Χρήστος Μπούρας.

Να θυμίσουμε ότι ο Χρήστος Μπούρας αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους στις πρυτανικές εκλογές κατά την ανάδειξη των εσωτερικών μελών. Πλέον σύμφωνα με τη νομοθετική ρύθμιση από το υπουργείο Παιδείας, με βάση την οποία η ψήφος του θα προσμετράται ως διπλή φαίνεται ότι -εκτός απροόπτου- θα  διατηρήσει στο αξίωμα του πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών.

«Η πανεπιστημιακή κοινότητα προχώρησε στην εκλογική διαδικασία και το αποτέλεσμα έχει αποτυπωθεί» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά στο thebest.gr ο κ. Μπούρας τονίζοντας για άλλη μία φορά ότι με συναινέσεις και συγκλίσεις θα εργαστεί για το καλό του Πανεπιστημίου Πατρών.

Να σημειώσουμε ότι μεταξύ των υποψήφιων εξωτερικών μελών είναι ο καρδιολόγος Δημήτρης Αλεξόπουλος που έχει υπηρετήσει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, η Ανδρομάχη Γεωργακοπούλου που έχει εργαστεί ως οικονομολόγος σε διεθνείς τραπεζικούς αλλά και επενδυτικούς οργανισμούς αλλά και ο Πάνος Λούκας που είναι διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής της «Γέφυρας Α.Ε».

Τα 16 υποψήφια εξωτερικά μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης Πανεπιστημίου Πατρών

(με σειρά υποβολής της αίτησής τους στο πρωτόκολλο του Π.Π.)

Νικόλαος Καλογεράκης

Σωκράτης Κατσίκας

Εμμανουήλ Φραγκούλης

Αλέξανδρος Αγγελακόπουλος

Σεραφείμ Τσούκας

Παναγιώτης- Ευγένιος Λούκας

Αναστάσιος Πλιούτσιας

Δημήτριος Αλεξόπουλος

Σπυρίδων Πολλάλης

Τριαντάφυλλος Αλμπάνης

Δημήτρης Βισβίκης

Βασίλειος Κασσούρας

Εμμανουήλ Δεληγιαννάκης

Ανδρομάχη Γεωργακοπούλου

Κωνσταντίνος Ανδριώτης

Περικλής Αγάθωνος

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

altsxaimer.jpg
Αλτσχάιμερ: Η δημοφιλής διατροφή που φρενάρει την άνοια και δυναμώνει τη μνήμη
Δημοφιλές διατροφικό μοτίβο ενδεχομένως να μπορεί να αναστρέψει την εξέλιξη της άνοιας και να μειώσει τις διαταραχές μνήμης
Αλτσχάιμερ: Η δημοφιλής διατροφή που φρενάρει την άνοια και δυναμώνει τη μνήμη
Lauterbrunnen
Το γραφικό χωριό της Ελβετίας που θέλει να χρεώνει τους επισκέπτες
Η προτεινόμενη χρέωση, η οποία θα καταβληθεί μέσω μιας εφαρμογής για smartphone, θα είναι μεταξύ 5 και 10 ελβετικών φράγκων (5,50 έως 10,99 $) και θα...
Το γραφικό χωριό της Ελβετίας που θέλει να χρεώνει τους επισκέπτες