ΟΛΜΕ: «Συνεχίζουμε τον αγώνα κατά της ατομικής αξιολόγησης»
«Η μαζική μας συμμετοχή είναι η απάντηση στον αυταρχισμό του υπουργείου»

Η ΟΛΜΕ με σχετική της ανακοίνωση ενημερώνει για την ενέργεια της να ζητήσει από την ΑΔΕΔΥ να κηρύξει απεργία – αποχή για την ατομική αξιολόγηση, ώστε να καλυφθούν νομικά οι εκπαιδευτικοί.

Επιπλέον, καλεί όλους/όλες να συμμετέχουν στην απεργία αποχή της ΑΔΕΔΥ, ενώ παράλληλα αναφέρει ότι έχει προκηρύξει στάσεις εργασίας για όλο το μήνα.

«Καλούμε όλα τα μέλη μας να υπογράψουν τη νέα δήλωση της απεργίας αποχής της ΑΔΕΔΥ (ακολουθεί στη 2η σελίδα μετά τις υπογραφές) και να την καταθέσουν στο πρωτόκολλο του σχολείου τους», συμπληρώνουν οι εκπαιδευτικοί.

Αναλυτικά:

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ, ενεργοποιώντας την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Προέδρων  των ΕΛΜΕ (10/2/23), ζήτησε από την ΑΔΕΔΥ, αμέσως μετά την απόφαση του δικαστηρίου στις 27/2/23, να επαναπροκηρύξει την απεργία αποχή για να καλυφθούν νομικά εκ νέου οι εκπαιδευτικοί.

Η ΑΔΕΔΥ ανταποκρίθηκε και την επόμενη μέρα κατέθεσε το σχετικό εξώδικο στο υπουργείο Παιδείας. Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία μετά την παρέλευση τεσσάρων ημερών από την κατάθεση του εξωδίκου παρέχεται πλήρης κάλυψη σε όσους/ες  συμμετέχουν στην απεργία αποχή.

Καλούμε όλους και όλες να συμμετέχουν μαζικά στην απεργία αποχή της ΑΔΕΔΥ από όλες τις διαδικασίες που συνδέονται με την ατομική αξιολόγηση. Ταυτόχρονα, το ΔΣ της ΟΛΜΕ έχει προκηρύξει στάσεις εργασίας για όλο το μήνα και για τις δύο βάρδιες για να μην επιτραπεί στους αξιολογητές η παρακολούθηση του μαθήματος.

Καλούμε όλα τα μέλη μας να υπογράψουν τη νέα δήλωση της απεργίας αποχής της ΑΔΕΔΥ (ακολουθεί στη 2η σελίδα μετά τις υπογραφές) και να την καταθέσουν στο πρωτόκολλο του σχολείου τους.

Η μαζική μας συμμετοχή είναι η απάντηση στον αυταρχισμό του υπουργείου!

Το εκπαιδευτικό κίνημα δεν τρομοκρατείται!

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει «επιτερπής»

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ekdromi.jpg
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
Οι καταστάσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι εκπαιδευτικοί είναι δύσκολες. Κανείς δεν τους καλύπτει, η ευθύνη είναι όλη δική τους.
«Επικίνδυνη αποστολή» οι σχολικές εκδρομές για τους καθηγητές που συνοδεύουν
panelladikes 2023
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
Πανελλήνιες - πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Πανελλαδικές 2024: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στην Οικονομία
ypaith3.jpg
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...
Τώρα κατάλαβαν ότι η φοίτηση στην υποχρεωτική εκπαίδευση είναι...υποχρεωτική και δεν μπορεί να μην εγγραφεί σε σχολείο μαθητής μέχρι το Γυμνάσιο...
Υπουργείο Παιδείας: Eπανεξετάζουν τις εξαγγελίες περί μη εγγραφής μαθητών στα σχολεία αν οι γονείς δεν υπογράψουν τα καταστατικά...