Διορισμοί εκπαιδευτικών: Έτρεξε το σύστημα - Γίνεται ο έλεγχος και διαμορφώνονται οι πίνακες

Εκπαίδευση 0

ΔΠΘ: Ποιοι λένε «όχι» στην ίδρυση τμήματος Εργοθεραπείας και γιατί

δπθ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ενστάσεις για τμήμα Εργοθεραπείας στο ΔΠΘ

Την έντονη διαμαρτυρία τους κατά της ίδρυσης του τμήματος Εργοθεραπείας στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης εκφράζουν η πρόεδρος του τμήματος Εργοθεραπείας της σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Χριστίνα Ουζούνη, και άλλα επτά μέλη ΔΕΠ του τμήματος.

Όπως υποστηρίζουν, η εργοθεραπεία «εντάσσεται αποκλειστικά σε ένα επιστημονικό πεδίο που ανήκει στον χώρο των επιστημών υγείας και σε καμία περίπτωση σε μια σχολή με βασικό επιστημονικό πεδίο τη φυσική αγωγή και τον αθλητισμό», με την οποία η εργοθεραπεία δεν εμφανίζει συνάφεια «ούτε σε επίπεδο εκπαίδευσης ούτε σε κλινικό και ερευνητικό επίπεδο, αλλά ούτε και σε επαγγελματικό επίπεδο».

Οι υπογράφοντες ζητούν να αποσυρθεί η σχετική διάταξη από το άρθρο 8 του νομοσχεδίου για την ιδιωτικοποίηση της ανώτατης εκπαίδευσης.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ: Στο νομοσχέδιο του ΥΠΕΣ ο ενιαίος γραπτός ΑΣΕΠ για 30.000 θέσεις προϊσταμένων

Καθιερώνεται νέα σχολική αργία στις 26 Οκτωβρίου με Προεδρικό Διάταγμα

Το τέλος μιας εποχής για το Allou! Fun Park: Το Ρέντη αλλάζει πρόσωπο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση