ΔΠΘ: Η καθηγήτρια Αγάπη Κανδυλάκη στην Επιτροπή για τη Βία και Παραβατικότητα Ανηλίκων
Η Καθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΔΠΘ Αγάπη Κανδυλάκη μέλος της επιστημονικής επιτροπής για την εκπόνηση Εθνικής Στρατηγικής Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Βίας και της Παραβατικότητας Ανηλίκων

Στην οκταμελή επιστημονική επιτροπή για την εκπόνηση Εθνικής Στρατηγικής Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Βίας και της Παραβατικότητας Ανηλίκων που συστάθηκε με απόφαση του πρωθυπουργού, συμμετέχει η Καθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΔΠΘ κυρία Αγάπη Κανδυλάκη.

Η πορεία της κυρίας Κανδυλάκη στο ΔΠΘ είναι πολυετής. Ξεκίνησε το 1998 ως Επιστημονική Συνεργάτιδα του τότε Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης, και από το 2017 είναι Καθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας.

Με μεγάλη διδακτική εμπειρία και πλούσιο επιστημονικό και ερευνητικό έργο, η κυρία Κανδυλάκη έχει συμβάλει με τη συμμετοχή της σε πολλές εθνικές επιτροπές (για τη θυματοποίηση και την εγκληματικότητα των ανηλίκων, την αντιμετώπιση της ενδο-οικογενειακής βίας κλπ).

«Ο ορισμός της κυρίας Κανδυλάκη στην επιστημονική Επιτροπή που θα εκπονήσει την εθνική στρατηγική για την πρόληψη και αντιμετώπιση ενός κοινωνικού φαινομένου που λαμβάνει ιδιαίτερα ανησυχητικές διαστάσεις τα χρόνια μετά την πανδημία, μας κάνει περήφανους στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Αποτελεί ακόμη μια διάκριση του προσωπικού του Πανεπιστημίου μας, απόδειξη του υψηλού ακαδημαϊκού και επιστημονικού προφίλ του. Είμαστε βέβαιοι ότι η συμβολή της κυρίας Κανδυλάκη στην επιτροπή θα είναι καθοριστική, και της ευχόμαστε καλή επιτυχία.» δήλωσε ο Πρύτανης κ. Φώτης Μάρης.    

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μπούλινγκ
ΔΠΕ Αν. Αττικής: Εκδήλωση για την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού
Πρόσκληση σε Εκδήλωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού από τη Δ.Π.Ε. Αν....
ΔΠΕ Αν. Αττικής: Εκδήλωση για την αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας και του εκφοβισμού
ypoyrgeiopaidias_aftodioikisi_9.jpg
Πρότυπα Σχολεία: Διευκρινίσεις του Υπουργείου Παιδείας για τα λάθη και τις αστοχίες στις εξετάσεις
Διευκρινίσεις σχετικά με τα θέματα Νεοελληνικής Γλώσσας για την εισαγωγή στα Πρότυπα και Εκκλησιαστικά Γυμνάσια
Πρότυπα Σχολεία: Διευκρινίσεις του Υπουργείου Παιδείας για τα λάθη και τις αστοχίες στις εξετάσεις