ΔΠΘ: Η καθηγήτρια Αγάπη Κανδυλάκη στην Επιτροπή για τη Βία και Παραβατικότητα Ανηλίκων
Η Καθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΔΠΘ Αγάπη Κανδυλάκη μέλος της επιστημονικής επιτροπής για την εκπόνηση Εθνικής Στρατηγικής Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Βίας και της Παραβατικότητας Ανηλίκων

Στην οκταμελή επιστημονική επιτροπή για την εκπόνηση Εθνικής Στρατηγικής Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Βίας και της Παραβατικότητας Ανηλίκων που συστάθηκε με απόφαση του πρωθυπουργού, συμμετέχει η Καθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΔΠΘ κυρία Αγάπη Κανδυλάκη.

Η πορεία της κυρίας Κανδυλάκη στο ΔΠΘ είναι πολυετής. Ξεκίνησε το 1998 ως Επιστημονική Συνεργάτιδα του τότε Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης, και από το 2017 είναι Καθηγήτρια του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας.

Με μεγάλη διδακτική εμπειρία και πλούσιο επιστημονικό και ερευνητικό έργο, η κυρία Κανδυλάκη έχει συμβάλει με τη συμμετοχή της σε πολλές εθνικές επιτροπές (για τη θυματοποίηση και την εγκληματικότητα των ανηλίκων, την αντιμετώπιση της ενδο-οικογενειακής βίας κλπ).

«Ο ορισμός της κυρίας Κανδυλάκη στην επιστημονική Επιτροπή που θα εκπονήσει την εθνική στρατηγική για την πρόληψη και αντιμετώπιση ενός κοινωνικού φαινομένου που λαμβάνει ιδιαίτερα ανησυχητικές διαστάσεις τα χρόνια μετά την πανδημία, μας κάνει περήφανους στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Αποτελεί ακόμη μια διάκριση του προσωπικού του Πανεπιστημίου μας, απόδειξη του υψηλού ακαδημαϊκού και επιστημονικού προφίλ του. Είμαστε βέβαιοι ότι η συμβολή της κυρίας Κανδυλάκη στην επιτροπή θα είναι καθοριστική, και της ευχόμαστε καλή επιτυχία.» δήλωσε ο Πρύτανης κ. Φώτης Μάρης.    

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ με την Ανάκληση απορρυπαντικού πλυντηρίου ρούχων: Αόρατος κίνδυνος με επιβλαβείς χημικές ουσίες και ελλιπή επισήμανση

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΤΟΥΛΓΑΡΙΔΗς
Με "τρικλοποδιά" επιχειρούν να γονατίσουν τον δάσκαλο που αγαπήσαμε!
Μια υπόθεση-σύμβολο για τον εκφοβισμό, τη φίμωση της συνδικαλιστικής δράσης και την προσπάθεια εγκαθίδρυσης σιγής νεκροταφείου στα σχολεία
Με "τρικλοποδιά" επιχειρούν να γονατίσουν τον δάσκαλο που αγαπήσαμε!
Τρόφιμα
10 Τροφές-ασπίδα: Οι «θαυματουργές» επιλογές που προστατεύουν την υγεία σου!
Ανακάλυψε ποιες τροφές λειτουργούν σαν φυσικό «φάρμακο» για τον οργανισμό και γιατί δεν πρέπει να λείπουν από τη διατροφή σου
10 Τροφές-ασπίδα: Οι «θαυματουργές» επιλογές που προστατεύουν την υγεία σου!