ΔΟΕ
Και η ΔΟΕ ανακοίνωσε σήμερα ότι, μαζί με την ΟΛΜΕ, στηρίζει και πάλι τις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη χώρα, με στόχο την εναντίωση στην ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Μαζί με τους φοιτητές θα πορευτούν οι εκπαιδευτικοί και στο νέο, 6ο κατά σειρά, πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο που θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου εναντίον του νοοσχεδίου για την ίδρυση μη κρατικών ΑΕΙ στη χώρα.

Και η ΔΟΕ ανακοίνωσε σήμερα ότι μαζί με την ΟΛΜΕ στηρίζει και πάλι τις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη χώρα, με στόχο την εναντίωση στην ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Παράλληλα, κήρυξε στάση εργασίας για τη συγκεκριμένη μέρα από τις 11:00 πμ.

Η ανακοίνωση της ΔΟΕ

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ομόφωνα στηρίζει τον δημόσιο χαρακτήρα των Πανεπιστημίων και καλεί όλους και όλες τους/τις εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν μαζικά στην φοιτητική/πανεκπαιδευτική κινητοποίηση την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 12 στα Προπύλαια (και στις κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα). Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων, προκηρύσσουμε 3ωρη στάση εργασίας από τις 11.00 έως τις 14.00 και επιπλέον στάση εργασίας για την κάλυψη των εκπαιδευτικών του Ολοήμερου και του διευρυμένου ωραρίου (14.00 – 17.30).

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα