Εκπαιδευτικοί: Μαζί με τους φοιτητές και στο νέο συλλαλητήριο για τα ιδιωτικά ΑΕΙ
Η ΟΛΜΕ ανακοίνωσε σήμερα ότι στηρίζει και πάλι τις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Πέμπτη σε όλη τη χώρα, με στόχο την εναντίωση στην ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Μαζί με τους φοιτητές θα πορευτούν οι εκπαιδευτικοί και στο νέο, 6ο κατά σειρά, πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της ερχόμενης Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου εναντίον του νοοσχεδίου για την ίδρυση μη κρατικών ΑΕΙ στη χώρα.

Η ΟΛΜΕ ανακοίνωσε σήμερα ότι στηρίζει και πάλι τις κινητοποιήσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη χώρα, με στόχο την εναντίωση στην ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Παράλληλα, κήρυξε στάση εργασίας για τη συγκεκριμένη μέρα από τις 11:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Η ανακοίνωση της ΟΛΜΕ

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ στηρίζει το δημόσιο χαρακτήρα των Πανεπιστημίων και καλεί όλους και όλες να συμμετέχουν μαζικά στην κινητοποίηση των φοιτητών/-τριών την Πέμπτη 22/02 στις 12 στα Προπύλαια (και σε όλες τις κινητοποιήσεις ανά τη χώρα).

Για το λόγο αυτό προκηρύσσουμε στάση εργασίας από τις 11.00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κλείσε το WiFi τώρα»: Γιατί οι ειδικοί απαγορεύουν να το έχεις ανοιχτό εκτός σπιτιού

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σοκολατα
Σοκολάτα στο επίκεντρο μεγάλης υγειονομικής κρίσης – Εκατοντάδες κρούσματα σαλμονέλας
Μαζικές ανακλήσεις προϊόντων και αυστηροί έλεγχοι στις εισαγωγές φιστικιών
Σοκολάτα στο επίκεντρο μεγάλης υγειονομικής κρίσης – Εκατοντάδες κρούσματα σαλμονέλας