απθ
Αναφορά του απερχόμενου Πρύτανη του ΑΠΘ στις δυσλειτουργίες που προκάλεσε ο νόμος Κεραμέως

Με αφορμή την ολοκλήρωση της θητείας του, ο τέως Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Απόστολος Αποστολίδης, έστειλε το παρακάτω μήνυμα στην πανεπιστημιακή κοινότητα του ΑΠΘ.

«Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Αγαπητά μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας,

 την περασμένη εβδομάδα με την εκλογή του νέου Πρύτανη έληξε αφενός μία μακρά περίοδος διοικητικής αναστάτωσης στο Πανεπιστήμιό μας και αφετέρου μία απρόσμενα παρατεταμένη μεταβατική περίοδος κατά την οποία άσκησα τα καθήκοντα του Πρύτανη του ΑΠΘ.

 Στο διάστημα αυτό, κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες και μάλλον μοναδικές στην μακρά ιστορία του ΑΠΘ, κλήθηκα να διοικήσω το πανεπιστήμιό μας χωρίς την παρουσία αντιπρυτάνεων, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να διασφαλισθεί η ομαλή λειτουργία του ιδρύματος, αλλά και να λάβει χώρα η απαιτούμενη προετοιμασία για την επόμενη ημέρα.

 Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου σε όλο το προσωπικό του πανεπιστημίου μας που στάθηκε αρωγός ώστε να επιτύχουμε τους στόχους αυτής της μεταβατικής αρχής και να κρατήσουμε το πανεπιστήμιο όρθιο».

Απόστολος Αποστολίδης

Καθηγητής, Μέλος Συμβουλίου Διοίκησης ΑΠΘ

Σημειώνουμε ότι η αναφορά σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες και μάλλον μοναδικές στην μακρά ιστορία του ΑΠΘ έχει να κάνει με την πολύμηνη  ταλαιπωρία του ιδρύματος  στην εκλογή νέων Πρυτανικών αρχών, λόγω των πολλών προβλημάτων που δημιούργησε ο νόμος Κεραμέως...

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ανδρουλάκης
Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: Παραδεχθείτε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε με την ακρίβεια
«Προφανώς σας συμβουλεύουν οι δημοσιονομικά ενάρετοι της κυβέρνησης Καραμανλή που μας οδήγησαν στην χρεοκοπία»
Ανδρουλάκης σε Μητσοτάκη: Παραδεχθείτε ότι δεν μπορείτε να τα καταφέρετε με την ακρίβεια