Πάντειος
ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
Ανακοίνωση του Πρυτανικού Συμβουλίου για την εξεταστική

Ανακοίνωση εξέδωσε το Πρυτανικό Συμβούλιο του Πάντειου Πανεπιστημίου σχετικά με την εξεταστική, το οποίο υπενθυμίζεται ότι παραμένει υπό κατάληψη μετά από νέα απόφαση των φοιτητών.

Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται, σε αντίθεση με άλλα πανεπιστήμια που ήδη έχουν χάσει αρκετές μέρες εξετάσεων λόγω των καταλήψεων, δεν αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα, καθώς η εξεταστική επρόκειτο να αρχίσει στις 29 Ιανουαρίου. Κάτι τέτοιο επιτρέπει στη σχολή να μεταθέσει τις γραπτές εξετάσεις της τρέχουσας εβδομάδας στην κενή εβδομάδα που ακολουθούσε μετά την επίσημη ολοκλήρωση της εξεταστικής, δηλαδή από τις 19 μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου.

Αναμένεται η συνεδρίαση της Συγκλήτου την επόμενη εβδομάδα, ενώ η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν απαιτούνται έκτακτα μέτρα και οι εξετάσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο θα διεξαχθούν χωρίς να επηρεαστεί η έναρξη του εαρινού εξαμήνου».

Από την απόφαση προκύπτει ότι δεν θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικές εξετάσεις.

Η ανακοίνωση

«Το Πρυτανικό Συμβούλιο ενημερώνει την ακαδημαϊκή κοινότητα ότι θέτει σε άμεση προτεραιότητα την ομαλή διεξαγωγή της εξεταστικής και εκπαιδευτικής διαδικασίας με ακαδημαϊκά κριτήρια ώστε να διασφαλιστεί η ποιότητα των σπουδών και το κύρος των πτυχίων.

Σε αντίθεση με άλλα πανεπιστημιακά ιδρύματα και σχολές, που έχουν ήδη χάσει δύο έως τρεις εβδομάδες εξετάσεων λόγω κατάληψης και υπήρχε σοβαρός κίνδυνος για απώλεια της εξεταστικής, στο Πάντειο η εξεταστική περίοδος ξεκινούσε τη Δευτέρα 29/1/24. Με δεδομένο ότι υπήρχε κενή εβδομάδα ανάμεσα στο προγραμματισμένο πέρας των εξετάσεων και την έναρξη του εαρινού εξαμήνου (19-24/2/24), οι εξετάσεις της τρέχουσας εβδομάδας μεταφέρθηκαν στην κενή εβδομάδα ώστε να μην διαταραχθεί η εξεταστική διαδικασία.

Οποιαδήποτε άλλη αλλαγή του ακαδημαϊκού ημερολογίου δεν ανήκει στην αρμοδιότητα των Πρυτανικών Αρχών και απαιτεί απόφαση της Συγκλήτου, η οποία και θα συνεδριάσει την επόμενη εβδομάδα, εφόσον υπάρξουν νέα δεδομένα.

Υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν απαιτούνται έκτακτα μέτρα και οι εξετάσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο θα διεξαχθούν χωρίς να επηρεαστεί η έναρξη του εαρινού εξαμήνου.»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

diaita_1.jpg
Μια δίαιτα με γιαούρτι, μέλι και κανέλα που μπορεί να σας “διώξει” 7 κιλά σε 10 μέρες
Μετά το τέλος της δίαιτας ακολουθούμε ένα ισορροπημένο και υγιεινό διατροφικό πρόγραμμα.
Μια δίαιτα με γιαούρτι, μέλι και κανέλα που μπορεί να σας “διώξει” 7 κιλά σε 10 μέρες