επίθεση Χανιά
Περίπου 20 άτομα επιτέθηκαν με κροτίδες, αβγά, σάλτσες κ.ά και να επικρατήσει ένταση στην περιοχή

Μεγάλη αναστάτωση δημιουργήθηκε σήμερα το μεσημέρι την συνοικία της Νέας Χώρας στα Χανιά, όταν ξέσπασε ένας άγριος αυγοπόλεμος, δυναμιτάκια και καυγάς μεταξύ σχολείων. Ο καβγάς οδήγησε σε προσαγωγές μαθητών ενώ μια γυναίκα τραυματίστηκε από αυγό με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί το ΕΚΑΒ.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 11.30 μια ομάδα μαθητών από το περιαστικό Λύκειο κατευθύνθηκε πεζή προς το 1ο ΓΕΛ Χανίων.

Μαθητές του 1ου ΓΕΛ είχαν ήδη ενημερωθεί για την επικείμενη επίθεση και περίμεναν έξω από το Λύκειό τους.

Στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί και ο Διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Χανίων που με τη σειρά του είχε ενημερώσει και καλέσει την αστυνομία η οποία έφτασε στο Λύκειο και στη συνέχεια κινήθηκε στους δρόμους περιμετρικά για να δουν αν υπάρχει κινητικότητα.

Παρόλα αυτά η επίθεση δεν αποφεύχθηκε. Περίπου 20 άτομα από το περιαστικό σχολείο επιτέθηκαν με κροτίδες, αβγά, σάλτσες κ.ά και να επικρατήσει ένταση στην περιοχή.

 

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή ασυυνομική δύναμη ώστε να διαλυθεί το συμβάν ενώ 5- 6 ανήλικοι προσήχθησαν στην ασφάλεια Χανίων που διεξάγει έρευνα.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ - Ενεργοποιήστε την επιταγή κατάρτισης και ξεκινήστε τώρα επιλέγοντας το ΕΚΕΚ ATHENA (ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ!)

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

paideias
ΣΑΕΚ: Ποιες αποσπάσεις εκπαιδευτικών ανακαλούνται το σχολικό έτος 2025 - 2026
Υπουργείο Παιδείας: Η απόφαση της Σοφίας Ζαχαράκη για τις ανακλήσεις αποσπάσεων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
ΣΑΕΚ: Ποιες αποσπάσεις εκπαιδευτικών ανακαλούνται το σχολικό έτος 2025 - 2026
ακίνητα
Κοινωνική Αντιπαροχή: Πώς το Δημόσιο προωθεί 20.000 κατοικίες με χαμηλό ενοίκιο
Οι ωφελούμενοι μετά τη 10ετή μίσθωση, θα έχουν κατά προτεραιότητα το δικαίωμα να αγοράσουν το σπίτι (rent to own) μέσω του ΟΠΕΚΑ
Κοινωνική Αντιπαροχή: Πώς το Δημόσιο προωθεί 20.000 κατοικίες με χαμηλό ενοίκιο