katalipsi_gel_asimiou
Σε κατάληψη προχώρησε το ΓΕΛ Ασημίου της Κρήτης, με αίτημα την μη ιδιωτικοποίηση του Γ.Ν. Βενιζελείου

Σε κατάληψη προχώρησε από σήμερα Τετάρτη 25/10 το Γενικό Λύκειο Ασημίου, στην Κρήτη, μετά από απόφαση του 15μελού και του Συλλόγου Γονέων, με αίτημά τους να μην επιτραπεί η ιδιωτικοποίηση του Γ.Ν. Βενιζελείου.

«Θεωρούμε όφελος μας να σταθούμε εμπόδιο σε αυτή την μετατροπή και να δώσουμε το παρόν στον αγώνα διαμαρτυρίας που έχει στηθεί σε πολλές ακόμα γύρω περιοχές προκειμένου να χτιστεί ένα τόσο ισχυρό <<τείχος>>, ικανό να αποτρέψει τα κατάλληλα πρόσωπα από το να στραφούν σε μια τόσο καθοριστική αλλαγή για τον τόπο μας», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά

Αγαπητοί καθηγητές/-τριες, μαθητές /-τριες,

έπειτα από συμβούλιο του 15μελούς του σχολείου μας και φανερή ψηφοφορία, αποφασίστηκε το ΓΕΛ ΑΣΗΜΙΟΥ να παραμείνει κλειστό από αύριο 25/10/23, απόφαση μάλιστα που βρήκε σύμφωνα και τα 15 μέλη του συλλόγου μας. Βασικό αίτημα που μας παρακίνησε σε αυτή την δράση είναι μια ανακοίνωση όχι πρωτάκουστη για τα μέρη μας, η πιθανή ιδιωτικοποίηση του Γ.Ν. Βενιζελείου. Θεωρούμε όφελος μας να σταθούμε εμπόδιο σε αυτή την μετατροπή και να δώσουμε το παρόν στον αγώνα διαμαρτυρίας που έχει στηθεί σε πολλές ακόμα γύρω περιοχές προκειμένου να χτιστεί ένα τόσο ισχυρό <<τείχος>>, ικανό να αποτρέψει τα κατάλληλα πρόσωπα από το να στραφούν σε μια τόσο καθοριστική αλλαγή για τον τόπο μας. Λαμβάνοντας υπόψιν μας τις αναρίθμητες αρνητικές συνέπειες που θα επιφέρει η διακοπή κρατικής χρηματοδότησης στο Γ.Ν. Βενιζέλειο, είναι χρέος μας να μην επιτρέψουμε τον παραγκωνισμό καμίας κοινωνικής ομάδας από την δημόσια και δωρεάν υγειονομική περίθαλψη. Έτσι, καταβάλλουμε την δική μας προσπάθεια ελπίζοντας η πορεία μας να καταστεί σωτήρια για το Βενιζέλειο.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Ν. ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κεφτεδάκια
Κεφτεδάκια κοτόπουλου στον φούρνο: Μια ελαφριά και γευστική επιλογή
Όταν τα κεφτεδάκια ψήνονται στον φούρνο αντί να τηγανίζονται, το πιάτο γίνεται ακόμη πιο υγιεινό, χωρίς να χάνει σε γεύση ή ζουμερή υφή.
Κεφτεδάκια κοτόπουλου στον φούρνο: Μια ελαφριά και γευστική επιλογή
aytokinito
Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων: Ποια πρόστιμα προβλέπονται για τους οδηγούς
Σημαντικές αλλαγές φέρνει νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών σχετικά με την έκδοση της Κάρτας Ελέγχου Καυσαερίων (ΚΕΚ).
Κάρτα Ελέγχου Καυσαερίων: Ποια πρόστιμα προβλέπονται για τους οδηγούς
hlikia
Μήπως γερνάς πιο γρήγορα λόγω αυτών των καθημερινών συνηθειών;
Όσο περισσότερες από αυτές τις συνήθειες συνυπάρχουν, τόσο ενισχύουν η μία την άλλη, επιταχύνοντας τη φθορά των κυττάρων και των οργάνων.
Μήπως γερνάς πιο γρήγορα λόγω αυτών των καθημερινών συνηθειών;