βολος πθ
Αναποδογυρισμένες καρέκλες, αίθουσες πλημμυρισμένες με τουλάχιστον 50 εκατοστά νερό, λάσπη και νερό σε όλους τους διαδρόμους και τα αμφιθέατρα, ζημιές σε εργαστήρια με εξοπλισμό...

Φωτογραφίες από τις εκτεταμένες καταστροφές στην Πολυτεχνική σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο, δημοσίευσε η Πολιτιστική Ομάδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Οπως θα δείτε στις φωτογραφίες,  από δύο διαφορετικές επισκέψεις στον χώρο, η καταστροφή είναι μεγάλη... 

Η ανάρτηση της Πολιτιστικής Ομάδας Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Μπροστά στα συμβάντα των τελευταίων ημερών που πλήττουν την πόλη του Βόλου, μία πόλη που υποφέρει από τα αποτελέσματα της αμέλειας και της απουσίας αντιπλημμυρικών μέτρων προστασίας, ερχόμαστε αντιμέτωπα με τις συνέπειες αυτών στον χώρο που κατά κύριο λόγο δρούμε ως ομάδα.

Έτσι, πήραμε την πρωτοβουλία να επισκεφτούμε την Τετάρτη 06.09 τον χώρο της Πολυτεχνικής. Έχουν γίνει κάποιες αναρτήσεις σχετικά με την κατάσταση στην οποία τα πλημμυρικά φαινόμενα άφησαν τις σχολές, το campus και την ευρύτερη περιοχή, ωστόσο θεωρούμε πως καμία από αυτές δεν είναι ειλικρινά αντιπροσωπευτική.

Αναποδογυρισμένες καρέκλες, αίθουσες πλημμυρισμένες με τουλάχιστον 50 εκατοστά νερό, λάσπη και νερό σε όλους τους διαδρόμους και τα αμφιθέατρα, ζημιές σε εργαστήρια με εξοπλισμό. Αυτή ήταν η εικόνα που αντικρίσαμε, η οποία δυστυχώς δεν συνάδει με τις περιγραφές και τις εικόνες που ακολούθησαν σε σχετικές αναρτήσεις αργότερα την ίδια μέρα.

Αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της ζημιάς σε όλες τις περιοχές της Θεσσαλίας και τη δυσκολία που επιφέρει η διαχείρισή τους, καθώς σε τέτοιες περιπτώσεις σίγουρα υπάρχουν προτεραιότητες και πιο καίρια ζητήματα. Όμως, θεωρούμε πως είναι σημαντικό να μοιραστούμε μία πιο αντικειμενική εικόνα της κατάστασης, η οποία μας ενδιαφέρει όλα.

Παρακάτω, αφήνουμε μερικές φωτογραφίες από δύο διαφορετικές επισκέψεις στον χώρο, μία την Τετάρτη 06.09 και μία το Σάββατο 09.09, όπου φαίνεται να υπάρχει βελτίωση. Αυτό όμως δεν ακυρώνει το μέγεθος της ζημιάς, το οποίο δεν φαίνεται σε καμία από τις αναρτήσεις που βλέπουμε να κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες.

Δείτε τις φωτογραφίες

βολος πθ
βολος πθ

 

βολος πθ
πθ βολος

 

πθ βολος
πθ βολος

 

πθ βολος
πθ βολος

 

πθ βολος
πθ βολος

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Η Οργισμένη απάντηση της Μαρίας Καρυστιανού στο χυδαίο βίντεο Μπογδάνου (vid)

«Είχε γίνει η ζωή μου κόλαση» – Πώς καθηγητής προσέγγιζε ερωτικά φοιτήτριές του

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα