Εκπαίδευση
Τι αναφέρουν αναπληρωτές

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες αναπληρωτών που δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ψηφιακή σύμβασή τους, λόγω βλάβης του συστήματος.

Όπως αναφέρουν οι εκπαιδευτικοί στη σελίδα του alfavita.gr, η παράταση που δόθηκε δεν άλλαξε κάτι, καθώς το σύστημα εξακολουθούσε να μη δουλεύει ακόμα και μετά τις 17:00.

Η ιστοσελίδα του alfavita.gr καταγράφει τα προβλήματα των εκπαιδευτικών, κατά τη διάρκεια της προσπάθειας που γίνεται να γνωστοποιηθούν περισσότερες πληροφορίες για τη μη λειτουργία του συστήματος.

Διαμαρτυρίες αναπληρωτών

«Επιμένουν τα προβλήματα. Θα δώσει άλλη παράταση το υπουργείο, ή πάει το μεροκάματο;..»

«Μας κοροϊδεύουν! Η παράταση δόθηκε μάλλον για να περάσουμε άλλες 3 ώρες μπροστά στην οθόνη, προσπαθώντας για κάτι που σίγουρα ξέρουν ότι δεν γίνεται.....»

«Καλησπέρα σας!! Ήθελα να ενημερώσω ότι πολλοί αναπληρωτές δεν μπορούμε ακόμα να υπογράψουμε τη σύμβαση ανάληψης εργασίας.»

«Καλησπέρα σας. Το πρόβλημα παραμένει μέχρι τώρα 16:50, θα ήθελα να μου πείτε εάν έχετε κάποια ενημέρωση για 2η παράταση, μιας και η προθεσμία λήγει σε 10 λεπτά.»

«Τα προβλήματα συνεχίζονται και κατά τη διάρκεια της παράτασης, με μεγάλη ποικιλία σφαλμάτων.»

«Δυστυχώς ούτε η παράταση που δόθηκε έως τις 5:00 ήταν αρκετή καθώς το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Υπάρχει περίπτωση, μολονότι έχει γίνει η επιβεβαίωση ανάληψης υπηρεσίας από το myschool  να χαθεί η σημερινή μέρα και να αρχίσει να ισχύει η σύμβασή μας από αύριο (αν καταφέρουμε να αποδεχτούμε ψηφιακά έστω και τότε τη σύμβασή μας;).»

«Η ώρα 17:01 και τα προβλήματα σύνδεσης αντί ήδη να έχουν λυθεί, συνεχίζουν να υφίστανται. Σε αυτήν την αναμονή βρίσκεται 15 λεπτά και μετα 502 bad gateway...»

«Καλησπέρα. Είμαι αναπληρώτρια εκπαιδευτικός και δεν έχω καταφέρει ακόμα να συνάψω σύμβαση μέσω του gov.gr, παρά την παράταση που δόθηκε από το υπουργείο. Υπάρχει νεότερη ενημέρωση σχετικά με αυτό και για το τι θα γίνει με το ημερομίσθιο και την προϋπηρεσία που κανονικά θα έπρεπε να μετράει από 07/09;»

«Στέλνω για να ενημερώσω ότι 5.30μμ και το σύστημα anaplirotes.gov.gr είναι ακόμη μπλοκαρισμένο μη έχοντας τη δυνατότητα να δεχτούμε τη ψηφιακή σύμβαση. [...] Αναρωτιέμαι, Μέχρι τι ώρα θα είμαστε μπροστά από μια οθόνη να πατάμε ξανά και ξανά ανανέωση; Το υπουργείο ελπίζω να δώσει το χρόνο που χρειάζεται και να μη χαθούν ημερομίσθια...»

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ερασμους
Κινητικότητα στη Βαρσοβία του 2ου ΓΕΛ Ναυπλίου στα πλαίσια ERASMUS+
«Από την πρώτη κιόλας βραδιά, η επαφή μας με το σύγχρονο κέντρο της πόλης μας έδωσε μια πρώτη αυθεντική εικόνα της ζωής εκεί»
Κινητικότητα στη Βαρσοβία του 2ου ΓΕΛ Ναυπλίου στα πλαίσια ERASMUS+
διαγωνισμός ΑΣΕΠ
ΑΣΕΠ: Πάνω από 1.000 μόνιμες προσλήψεις «τρέχουν» μέσω έξι νέων προκηρύξεων
Ολοκληρώνονται διαγωνιστικές διαδικασίες για θέσεις σε Υγεία, Πολιτισμό, ΕΥΑΘ και δημόσιους φορείς – Δείτε αναλυτικά τις προκηρύξεις
ΑΣΕΠ: Πάνω από 1.000 μόνιμες προσλήψεις «τρέχουν» μέσω έξι νέων προκηρύξεων
αμφιθεατρο
Αντιδράσεις για τις φοιτητικές εστίες ΑΠΘ: Καταγγελίες για εγκατάλειψη, έλεγχο και περιορισμό δικαιωμάτων
Η ΔΗΠΑΚ ΑΠΘ κάνει λόγο για υποβαθμισμένες συνθήκες διαβίωσης και μέτρα που περιορίζουν τα δικαιώματα των οικότροφων φοιτητών, καλώντας σε υπεράσπιση...
Αντιδράσεις για τις φοιτητικές εστίες ΑΠΘ: Καταγγελίες για εγκατάλειψη, έλεγχο και περιορισμό δικαιωμάτων