πασοκ
ΠΑΣΟΚ: Προκειμένου να δοθεί μια λύση στο αδιέξοδο για τα Συμβούλια Διοίκησης, ο πλειοψηφών Σύμβουλος να έχει διπλή ψήφο, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία

Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση δέχεται η Νίκη Κεραμέως σχετικά με την τελευταία της «έμπνευση» να καταθέσει ξαφνικά λίγο πριν κλείσει η Βουλή μια τροπολογία η οποία μεταβάλει τον τρόπο εκλογής Πρυτάνεων στα ΑΕΙ σε περίπτωση ισοψηφίας των εσωτερικών  μελών των Συμβουλίων Διοίκησης, αναιρώντας τις προβλέψεις του νόμου που η ίδια ψήφισε!

Μετά από τον Νίκο Φίλη που κατέκρινε την «παράξενη» και πιθανότατα αντισυνταγματική τροπολογία Κεραμέως, το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η διάταξη αντιβαίνει τόσο εξόφθαλμα στον πρόσφατο νόμο, που η ίδια η κυβέρνηση ψήφισε, που αφήνει υπόνοιες ευνοιοκρατίας και στον πιο καλόπιστο. Είμαστε αντίθετοι στη διάταξη του άρθρου 8 της Τροπολογίας, το καταψηφίζουμε, προτείνοντας προκειμένου να δοθεί μια λύση στο αδιέξοδο, για τα Συμβούλια Διοίκησης, ο πλειοψηφών Σύμβουλος να έχει διπλή ψήφο, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία».

Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και η τομεάρχης Παιδείας του ΠΑΣΟΚ κ.Χαρά Κεφαλίδου. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα