πασοκ
ΠΑΣΟΚ: Προκειμένου να δοθεί μια λύση στο αδιέξοδο για τα Συμβούλια Διοίκησης, ο πλειοψηφών Σύμβουλος να έχει διπλή ψήφο, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία

Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση δέχεται η Νίκη Κεραμέως σχετικά με την τελευταία της «έμπνευση» να καταθέσει ξαφνικά λίγο πριν κλείσει η Βουλή μια τροπολογία η οποία μεταβάλει τον τρόπο εκλογής Πρυτάνεων στα ΑΕΙ σε περίπτωση ισοψηφίας των εσωτερικών  μελών των Συμβουλίων Διοίκησης, αναιρώντας τις προβλέψεις του νόμου που η ίδια ψήφισε!

Μετά από τον Νίκο Φίλη που κατέκρινε την «παράξενη» και πιθανότατα αντισυνταγματική τροπολογία Κεραμέως, το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η διάταξη αντιβαίνει τόσο εξόφθαλμα στον πρόσφατο νόμο, που η ίδια η κυβέρνηση ψήφισε, που αφήνει υπόνοιες ευνοιοκρατίας και στον πιο καλόπιστο. Είμαστε αντίθετοι στη διάταξη του άρθρου 8 της Τροπολογίας, το καταψηφίζουμε, προτείνοντας προκειμένου να δοθεί μια λύση στο αδιέξοδο, για τα Συμβούλια Διοίκησης, ο πλειοψηφών Σύμβουλος να έχει διπλή ψήφο, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία».

Ανάλογη ανακοίνωση εξέδωσε και η τομεάρχης Παιδείας του ΠΑΣΟΚ κ.Χαρά Κεφαλίδου. 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

To 1o Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ECTS για Εκπαιδευτικούς - Αιτήσεις έως 29-11

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

εποπ στρατιώτες προσλήψεις
Μαθητές: Οδηγίες κατάθεσης δελτίου στρατευσίμων κλάσης 2027 (γεννημένοι το 2006)
Υποχρέωση για κατάθεση Δελτίου Απογραφής (ΔΑ) στις αρμόδιες Στρατολογικές Υπηρεσίες Δελτίου Απογραφής κατά το χρονικό διάστημα από 02 Ιανουαρίου 2024...
Μαθητές: Οδηγίες κατάθεσης δελτίου στρατευσίμων κλάσης 2027 (γεννημένοι το 2006)