sholiki_taxi
«​​​​​​​Δεν μετράω την εργασία σου γιατί δεν υποστηρίζω λούγκρες»

Ομοφοβική επίθεση δέχθηκε από καθηγήτριά της μια μαθήτρια σε Γυμνάσιο της Πάτρας, όπως καταγγέλλει η μητέρα της μαθήτριας.

Η κυρία Β. περιέγραψε με ανάρτησή της στο διαδίκτυο την οποία αναδημοσιεύει το pelop.gr, όσα βίωσε η κόρη της. Όλα ξεκίνησαν όταν η εκπαιδευτικός ανακοίνωσε στην τάξη ότι θα γράψουν διαγώνισμα στο μάθημα της Κοινωνικής και Πολιτικής Αγωγής. Παράλληλα, δόθηκε η δυνατότητα στα παιδιά να κάνουν μία εργασία ελεύθερου θέματος για επιπλέον βαθμό.

«Η κόρη μου, ευαισθητοποιημένη με αρκετά κοινωνικά προβλήματα αποφασίζει να κάνει εργασία σχετικά με τρία από αυτά, τα οποία την έχουν προβληματίσει κατά τη διάρκεια της εφηβείας της πάρα πολύ: Σεξισμός, Ομοφοβία, Πείνα. Αφιερώνει χρόνο, ψάχνει πηγές και κάνει αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία. Το παρουσιάζει, περήφανα την ώρα του μαθήματος για να πάρει την εξής ανεκδιήγητη απάντηση από την “καθηγήτριά” της: «Δεν μετράω την εργασία σου γιατί δεν υποστηρίζω λούγκρες» τονίζοντας πως δεν κοιτάει τα υπόλοιπα προβλήματα που έχει γράψει και μένει μόνο στην ομοφοβία».

Οπως τόνισε η μητέρα, «η συγκεκριμένη καθηγήτρια κάνει μάθημα στα παιδιά αυτά 3 φορές την εβδομάδα. Η μητέρα δηλώνει πως έχει ενημερώσει αρμοδίως όμως κανείς δεν ενδιαφέρθηκε».

Για να συμπληρώσει: «Ευτυχώς το παιδί μου αποφοιτά φέτος από το συγκεκριμένο σχολείο. Η εν λόγω “καθηγήτρια” όμως θα έχει τις ψυχές πολλών παιδιών στα χέρια της τα επόμενα χρόνια. Εύχομαι από καρδιάς να μην πέσει στα χέρια της καμιά λούγκρα Υ.Γ. Ευχαριστώ επίσης για τις νέες λέξεις που μαθαίνουν στο σχολείο. Η κόρη μου και κάποια άλλα παιδιά ΔΕΝ ήξεραν την έννοια της συγκεκριμένης λέξης!».

ΔΔΕ: Καμιά επίσημη καταγγελία

Η εφημερίδα «Πελοπόννησος» απευθύνθηκε στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και ενημέρωσε για την καταγγελία. Λάβαμε τη διαβεβαίωση πως καμία μητέρα μαθήτριας, από την Πάτρα, δεν έχει μεταβεί στα γραφεία για επίσημη καταγγελία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε – Τι προβλέπει το σχέδιο για την εκπαίδευση το 2025

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

MSc in Digital Health Logo
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Αυτό είναι το κορυφαίο ΔΠΜΣ στην "Ψηφιακή Ιατρική"
Το Τμήμα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών και το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ),...
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Αυτό είναι το κορυφαίο ΔΠΜΣ στην "Ψηφιακή Ιατρική"