Δεκάδες μαθητές στην Πάτρα χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο τις τελευταίες ημέρες έπειτα από ποτά που κατανάλωσαν. Ειδικότερα, 18 μαθητές κατέληξαν στο νοσοκομείο και υπάρχει φόβος ότι τα αλκοολούχα ποτά που κατανάλωσαν, ήταν νοθευμένα.
Όπως ανέφερε ρεπορτάζ του Mega, οι γιατροί έχουν ενημερώσει σχετικά την αστυνομία και ο φάκελος έφτασε στα χέρια εισαγγελέα.
Οι έλεγχοι τις επόμενες μέρες αναμένεται να ενταθούν, καθώς υπάρχει ανησυχία για ανάλογη συνέχεια λόγω και του καρναβαλιού.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ανώτατος εισαγγελικός λειτουργός της Πάτρας ζητά από τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν αν σερβίρονται ποτά «μπόμπες» στα πάρτι που διοργανώνονται ακόμα και σε ανηλίκους, γεγονός που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την υγεία τους.
Υπενθυμίζεται ότι με διάταξη, από το περασμένο καλοκαίρι, σε περίπτωση που κάποιος διαθέτει προς πώληση παράνομα αλκοολούχα ποτά προβλέπεται η σφράγιση για χρονικό διάστημα 10 έως 30 ημερών και προβλέπεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων των παραβατών, με στόχο την αποτροπή από την τέλεση των παραβάσεων.
Πάντως, κλιμάκια από όλες τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες αναμένεται να κάνουν σαρωτικούς ελέγχους ενόψει και της έλευσης μεγάλου αριθμού επισκεπτών για να αποτραπούν απρόβλεπτες καταστάσεις.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ