μνημόνιο-συνεργασίας
Το Σύμφωνο Συνεργασίας εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας του ΕΟΔΥ για ενίσχυση των Περιφερειακών Εργαστηρίων Δημόσιας Υγείας

Την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2022 ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθηγητής Γεώργιος Μ. Κοντάκης και ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), κ. Θεοκλής Ζαούτης υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας με σκοπό τον καθορισμό του πλαισίου συνεργασίας μεταξύ του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και του Πανεπιστημίου Κρήτης για τη λειτουργία του Περιφερειακού Εργαστηρίου Δημόσιας Υγείας (ΠΕΔΥ) Κρήτης.

Από το Πανεπιστήμιο Κρήτης παρευρέθηκαν ο Κοσμήτορας της Ιατρικής Σχολής, καθηγητής Γεώργιος Κοχιαδάκης και η Αναπληρώτρια καθηγήτρια Μικροβιολογίας – Ανθρωποζωονόσων της Ιατρικής Σχολής, κ. Άννα Ψαρουλάκη.

Το Σύμφωνο Συνεργασίας εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας του ΕΟΔΥ για ενίσχυση των Περιφερειακών Εργαστηρίων Δημόσιας Υγείας. “Η ενίσχυση γίνεται προσθέτοντας το Εργαστήριο του καθηγητή Κλινικής Ιολογίας της Ιατρικής Σχολής, του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Γεωργίου Σουρβίνου στο Εργαστήριο της Αναπληρώτριας καθηγήτριας Μικροβιολογίας – Ανθρωποζωονόσων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Άννας Ψαρουλάκη για να έχουμε πλήρη κάλυψη” ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, κ. Ζαούτης. Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθηγητής Γεώργιος Μ. Κοντάκης από την πλευρά του ανέφερε ότι αντικείμενο του Περιφερειακού Εργαστηρίου Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) θα αποτελούν τα επιδημιολογικά δεδομένα, οι πάσης φύσεως ιοί και τα μικρόβια, θέματα τροφίμων και Δημόσιας Υγείας εν γένει, με το αντικείμενο ενασχόλησης να εμπλουτίζεται περαιτέρω με τη συνεργασία του Πανεπιστημίου Κρήτης με τον ΕΟΔΥ.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσλήψεις αναπληρωτών: Το 1ο Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με μόνο 50 ευρώ εγγραφή (Έως 4 Δεκεμβρίου)

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ τις εξετάσεις ΕΟΠΠΕΠ: Τεράστια έκπτωση στο κορυφαίο σεμινάριο Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών Ενηλίκων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα