Εκπαιδευτικοί: Να διοριστούν άμεσα οι δικαιωθέντες από το ΣτΕ επιτυχόντες AΣΕΠ
Β ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου: Απαιτεί από το υπουργείο Παιδείας να προχωρήσει στην αποκατάσταση μιας αδικίας που ταλαιπώρησε χρόνια αυτούς τους συναδέλφους

Τον  μεσο αναδρομικό διορισμό των δικαιωθέντων με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις του ΣτΕ επιτυχόντων των διαγωνισμών ΑΣΕΠ 2004, 2006, 2008, ζητά η Β' ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου, στηρίζοντας τον αγώνα των συναδέλφων για μόνιμη και σταθερή εργασία.

Να σημειωθεί, ότι σε συνέχεια των τοποθετήσεων της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Κεραμέως, ότι ζητήματα διορισμού εκπαιδευτικών επιτυχόντων των παλαιότερων γραπτών διαγωνισμών ΑΣΕΠ θα αντιμετωπιστούν από το Υπουργείο σε περίπτωση που εκδοθούν αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις στο όνομά τους σε συνέχεια του διορισμού συναδέλφων τους με το άρ. 73 του ν. 4589/2019,οι εκπαιδευτικοί αυτοί απέστειλαν υπόμνημα στο ΥΠΑΙΘ με την πρόσφατη έκδοση σχετικών αποφάσεων του Συμβουλίου της Επικρατείας για επιτυχόντες εκπαιδευτικούς των ανωτέρω διαγωνισμών 

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ

Το Δ.Σ. της Β΄ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου , σταθερά και αταλάντευτα υπερασπίζει το δικαίωμα των συναδέλφων για μόνιμη και σταθερή εργασία . Παλεύει για την κάλυψη όλων των κενών στην εκπαίδευση , για μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών που εργάζονται τα τελευταία χρόνια και καλύπτουν πάγιες ανάγκες των σχολείων.

Είναι σαφές και αυτονόητο ότι στηρίζει και το αίτημα για άμεσο αναδρομικό διορισμό των δικαιωθέντων με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις του ΣτΕ επιτυχόντων των διαγωνισμών ΑΣΕΠ 2004, 2006, 2008 .

Απαιτεί από το υπουργείο Παιδείας να προχωρήσει στην αποκατάσταση μιας αδικίας που ταλαιπώρησε χρόνια αυτούς τους συναδέλφους. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά με τον αναδρομικό διορισμό τους άμεσα , ΤΩΡΑ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα νέα εφάπαξ για τους εκπαιδευτικούς

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypaith1
Πρότυπα και Πειραματικά: Οδηγίες για εγγραφή επιτυχόντων μαθητών/τριών
Οδηγίες για εγγραφή επιτυχόντων μαθητών/τριών στην εισαγωγική τάξη των Πρότυπων και Πειραματικών Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων για το...
Πρότυπα και Πειραματικά: Οδηγίες για εγγραφή επιτυχόντων μαθητών/τριών
δικαστήριο
Θεσσαλονίκη: Ένοχος για ανθρωποκτονία ο μητροκτόνος της Χαλκηδόνας - Τι ποινή του επιβλήθηκε
Σε κάθειρξη καταδικάστηκε 35χρονος στη Θεσσαλονίκη που είχε δολοφονήσει την μητέρα του
Θεσσαλονίκη: Ένοχος για ανθρωποκτονία ο μητροκτόνος της Χαλκηδόνας - Τι ποινή του επιβλήθηκε
Giannakis
Συγκινεί ο μικρός Γιαννάκης: «Έχουμε δεύτερο όροφο στο σχολείο και δεν μπορώ να πάω»
Συγκίνηση προκαλεί ο μικρός Γιαννάκης για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο σχολικό χώρο
Συγκινεί ο μικρός Γιαννάκης: «Έχουμε δεύτερο όροφο στο σχολείο και δεν μπορώ να πάω»