κερί θάνατος
Πέθανε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Δημήτρης Ράπτης, σκορπίζοντας θλίψη στη Λαμία

Βαρύ είναι το πένθος στην εκπαίδευση και στον αθλητισμό της Φθιώτιδας, καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Δημήτρης Ράπτης.

Στα 60 του χρόνια «έφυγε» μετά από σύντομη και αιφνίδια περιπέτεια με την υγεία του, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Ο Δημήτρης Ράπτης, όντας καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ήταν υπεύθυνος για τα σχολικά αθλήματα στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας.

Το κλασικό «6αρι» της Λαμίας και του Ολυμπιακού ή Απόλλωνα Λαμίας, της Παλλαμιακής αλλά και στα πρώτα του βήματα του ΑΟ Στυλίδας, έπαιξε και διακρίθηκε στα εθνικά πρωταθλήματα, κυρίως για το πάθος του και το πείσμα του για τη νίκη.

Με την αγαπημένη του μηχανή πηγαινοερχόταν Λαμία - Αγία Μαρίνα, όπου ήταν η βάση και το σπίτι του. Ωστόσο, είχε δύο σοβαρά τροχαία χωρίς να ευθύνεται. 

O καθηγητής έλεγε στην τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr να γράψει για το πόσο σημαντικό είναι να φοράς κράνος: «Γράψτε μήπως το διαβάσει κανά νέο παιδί και σωθεί».

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

πανεπιστήμιο αιγαίου
ΑΕΙ: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού
Αυτό είναι το κορυφαίο πανεπιστημιακό σεμινάριο πάνω στη συμβουλευτική και τον επαγγελματικό προσανατολισμό στην Ελλάδα που μοριοδοτεί
ΑΕΙ: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού
παν αιγαιου
Παν.Αιγαίου: 27/11 ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια Εκπ/ών με 60€ εγγραφή
Σας παρουσιάζουμε τα εκπαιδευτικά προγράμματα ΑΕΙ που μοριοδοτούν απόφοιτους παιδαγωγικών τμημάτων και καθηγητικών σχολών και έχουν ανοικτές αιτήσεις...
Παν.Αιγαίου: 27/11 ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια Εκπ/ών με 60€ εγγραφή