Βαρύ είναι το πένθος στην εκπαίδευση και στον αθλητισμό της Φθιώτιδας, καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Δημήτρης Ράπτης.
Στα 60 του χρόνια «έφυγε» μετά από σύντομη και αιφνίδια περιπέτεια με την υγεία του, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, σύμφωνα με το lamiareport.gr.
Ο Δημήτρης Ράπτης, όντας καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ήταν υπεύθυνος για τα σχολικά αθλήματα στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας.
Το κλασικό «6αρι» της Λαμίας και του Ολυμπιακού ή Απόλλωνα Λαμίας, της Παλλαμιακής αλλά και στα πρώτα του βήματα του ΑΟ Στυλίδας, έπαιξε και διακρίθηκε στα εθνικά πρωταθλήματα, κυρίως για το πάθος του και το πείσμα του για τη νίκη.
Με την αγαπημένη του μηχανή πηγαινοερχόταν Λαμία - Αγία Μαρίνα, όπου ήταν η βάση και το σπίτι του. Ωστόσο, είχε δύο σοβαρά τροχαία χωρίς να ευθύνεται.
O καθηγητής έλεγε στην τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr να γράψει για το πόσο σημαντικό είναι να φοράς κράνος: «Γράψτε μήπως το διαβάσει κανά νέο παιδί και σωθεί».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή
Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)
Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ