Εκπαίδευση

Βαρύ πένθος στη Λαμία: «Έφυγε» από τη ζωή καθηγητής

κερί θάνατος
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πέθανε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Δημήτρης Ράπτης, σκορπίζοντας θλίψη στη Λαμία

Βαρύ είναι το πένθος στην εκπαίδευση και στον αθλητισμό της Φθιώτιδας, καθώς έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Δημήτρης Ράπτης.

Στα 60 του χρόνια «έφυγε» μετά από σύντομη και αιφνίδια περιπέτεια με την υγεία του, στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λαμίας, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Ο Δημήτρης Ράπτης, όντας καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ήταν υπεύθυνος για τα σχολικά αθλήματα στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας.

Το κλασικό «6αρι» της Λαμίας και του Ολυμπιακού ή Απόλλωνα Λαμίας, της Παλλαμιακής αλλά και στα πρώτα του βήματα του ΑΟ Στυλίδας, έπαιξε και διακρίθηκε στα εθνικά πρωταθλήματα, κυρίως για το πάθος του και το πείσμα του για τη νίκη.

Με την αγαπημένη του μηχανή πηγαινοερχόταν Λαμία - Αγία Μαρίνα, όπου ήταν η βάση και το σπίτι του. Ωστόσο, είχε δύο σοβαρά τροχαία χωρίς να ευθύνεται. 

O καθηγητής έλεγε στην τοπική ιστοσελίδα lamiareport.gr να γράψει για το πόσο σημαντικό είναι να φοράς κράνος: «Γράψτε μήπως το διαβάσει κανά νέο παιδί και σωθεί».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση