θάνατος, κερί τριαντάφυλλα
Έφυγε από τη ζωή πρόωρα η εκπαιδευτκός Δήμητρα Βαρλάμη

Η Ε' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, θρηνεί για τον αδόκητο θάνατο της Δήμητρας Βαρλάμη  που υπηρετούσε για πολλά χρόνια στο 6ο Γυμνάσιο Ευόσμου.

Αναλυτικά

Το Δ.Σ. της Ε΄ ΕΛΜΕ-Θ  και η εκπαιδευτική κοινότητα πληροφορηθήκαμε συγκλονισμένοι τον αιφνίδιο χαμό της συναδέλφου Δήμητρας Βαρλάμη  που υπηρετούσε για πολλά χρόνια στο 6ο Γυμνάσιο Ευόσμου.

Τη Δήμητρα τη γνωρίσαμε ως συνάδελφο ανήσυχη, δραστήρια, με άποψη και συμμετοχή, με προσφορά στους μαθητές της και έντονη παρουσία στο σχολείο. Η Δήμητρα ήταν παρούσα στους αγώνες για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου. Θα μας λείψει η παρουσία της στην αυλή και στην είσοδο του σχολείου κάθε φορά που θα βρισκόμαστε στο σχολείο της και δεν θα είναι πια εκεί. Θα τη θυμόμαστε για τη συμμετοχή και την προσφορά της.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της, τους φίλους, στους συναδέλφους και στο σχολείο της.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

ΕΠΙΣΗΜΟ: Κλειστά σχολεία την Τετάρτη στην Αττική (Η ΛΙΣΤΑ)

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Αποκτήστε όλη την ύλη μαζι με εξπρες προετοιμασία μόνο 200 ευρώ

ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ 400 ευρώ επίδομα σε 150000 εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ