montelo
Ο άνδρας που έχασε τη ζωή του ήταν πατέρας τριών παιδιών

Ένας 60χρονος μοτοσικλετιστής, πατέρας τριών παιδιών, νεκρός, ένα κατεστραμένο ΙΧ και τέσσερα αυτοκίνητα με σοβαρές, υλικές ζημιές είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο ενεπλάκη η νικήτρια του GNTM 4, Κυβέλη Χατζηευστρατίου, τα ξημερώματα της 12ης Οκτωβρίου.

Σήμερα, δυο μήνες μετά έγινε γνωστό πως το αλκοτέστ της νικήτριας του GNTM 4 βρέθηκε θετικό. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η αιθυλική αλκοόλη στον οργανισμό της ήταν 1,02 γραμμάρια ανά λίτρο, όταν το όριο είναι το 0,50 gr/l.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για το αποτέλεσμα του δεύτερου τεστ, ενώ σύμφωνα με τον νόμο, η ποινή με την οποία ενδεχομένως θα βρεθεί αντιμέτωπη η νικήτρια του GNTM 4 είναι τουλάχιστον 10 χρόνια κάθειρξης.

H υπόθεση, ωστόσο, βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της ανάκρισης και σχηματίζεται η δικογραφία σε βάρος της.

Το χρονικό του τροχαίου δυστυχήματος

Όλα συνέβησαν στις 12 Οκτωβρίου λίγο μετά τις 2 τη νύχτα, στην περιοχή της Κυψέλης. Η 20χρονη, κινούμενη με το ασημί αυτοκίνητό της επί της οδού Πιπίνου με κατεύθυνση προς Αχαρνών, πέρασε το παλλόμενο φανάρι και παρέσυρε ένα μηχανάκι το οποίο κινούνταν επί της οδού Αριστοτέλους.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου που αρχικά είχε συλληφθεί αφέθηκε ελεύθερο ενώ ο εισαγγελέας διέταξε την συνέχιση της προανάκρισης προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες, κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα, το οποίο έγινε τα ξημερώματα.

Η νικήτρια του GNTM 4 ισχυρίστηκε ότι πέρασε κανονικά τη διασταύρωση με πράσινο.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, ο άνδρας που έχασε τη ζωή του ήταν ήταν πατέρας τριών παιδιών, που διατηρούσε κατάστημα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και τη μοιραία στιγμή, είχε πάει μία παραγγελία και επέστρεφε στο μαγαζί.

ΚΥΒΕΛΗ

Έχει εξαφανιστεί από παντού

Από την στιγμή του τροχαίου μέχρι και σήμερα, το μοντέλο έχει απενεργοποιήσει όλους τους λογαριασμούς της στα Social Media.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr, απαθανάτισε την Κυβέλη Χατζηευστρατίου στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στο Christmas Factory, το βράδυ της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου.

Η νεαρή κοπέλα έκανε τη βόλτα της πιασμένη χέρι – χέρι με νεαρό άνδρα και δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητη από τους περαστικούς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκαβ
Τραγωδία στη Σκιάθο: Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος οδηγός μηχανής
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Μεγάλης Αμμου όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο 17χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και...
Τραγωδία στη Σκιάθο: Νεκρός σε τροχαίο 17χρονος οδηγός μηχανής