ΜΗΤΕΡ ΒΡΕΦΟΣ
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής της στο σχολείο, στα διαλείμματα, στις εφημερίες, στο σύλλογο διδασκόντων, ακόμα και την ώρα που παραδίδει μάθημα στα παιδιά του ΕΠΑΛ, έχει στην αγκαλιά της και δίπλα της το παιδί της.

Η Λαζαρίνα Απάζογλου βρίσκεται στο νησί με το 20 μηνών αγοράκι της από τις 5 Σεπτεμβρίου, καθώς διορίστηκε εκεί για να διδάξει ως αναπληρώτρια καθηγήτρια στο ημερήσιο ΕΠΑΛ. 

Εδώ και ένα μήνα σχεδόν, αναγκάζεται να παίρνει στο σχολείο  το 20 μηνών αγοράκι της, δεδομένου ότι κατάγεται από άλλη περιοχή της χώρας και είναι μόνη της στο νησί χωρίς καμιά βοήθεια και επιπλέον δεν υπάρχει θέση  στο βρεφονηπιακό σταθμό της Σαντορίνης.

Έτσι καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής της στο σχολείο, στα διαλείμματα, στις εφημερίες, στο σύλλογο διδασκόντων ακόμα και την ώρα που παραδίδει μάθημα στα παιδιά του ΕΠΑΛ έχει στην αγκαλιά της και δίπλα της το παιδί της.

Έτσι καθ’ όλη την διάρκεια της παραμονής της στο σχολείο, στα διαλείμματα, στις εφημερίες, στο σύλλογο διδασκόντων, ακόμα και την ώρα που παραδίδει μάθημα στα παιδιά του ΕΠΑΛ, έχει στην αγκαλιά της και δίπλα της το παιδί της.

Αυτό συμβαίνει γιατί τον περασμένο Μάιο, που έγινε ο δημόσιος διαγωνισμός για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, η κυρία Απάζογλου δεν βρισκόταν καν στο νησί. Ο διαγωνισμός προέβλεπε επτά θέσεις για τη Σαντορίνη και έγινε με εισοδηματικά κριτήρια.

Πλέον, η εκπαιδευτικός που βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση, κάνει έκκληση για να βρεθεί μια λύση, καθώς ο μισθός της είναι χαμηλός και δεν δύναται να στείλει το παιδί της σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό σταθμό.

(Φώτο αρχείου)

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανελλαδικες εξετασεις
Πανελλήνιες 2026: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στα Νέα Ελληνικά ΕΠΑΛ
Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στα Νέα Ελληνικά ΕΠΑΛ από τον Όμιλο Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ
Πανελλήνιες 2026: Προτεινόμενα θέματα και απαντήσεις στα Νέα Ελληνικά ΕΠΑΛ
Έρευνα: 4 στους 10 εργαζόμενους δουλεύουν σε άσχετη θέση με τις σπουδές τους
Έρευνα-σοκ: Στον «αέρα» τα πτυχία για 4 στους 10 εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα
Πτυχίο, δεξιότητες και δουλειά χωρίς αντίκρισμα για σχεδόν τους μισούς εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα
Έρευνα-σοκ: Στον «αέρα» τα πτυχία για 4 στους 10 εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα