Εκπαίδευση

Βουλή-Live: Σε έξι ερωτήσεις σήμερα για την παιδεία θα απαντήσεις η Ζ. Μακρή

makri-zetta-vouli
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το alfavita.gr θα μεταδώσει απευθείας τη συζήτηση από τη Βουλή

Η συζήτηση έξι επίκαιρων ερωτήσεων που αφορούν την εκπαίδευση, οι οποίες κατατέθηκαν από εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων, έχει προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα στη Βουλή, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου.

Ειδικότερα, σήμερα η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή θα απαντήσεις στις εξής ερωτήσεις:

- Η με αριθμό 1004/12-9-2022 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α΄ Ανατολικής Αττικής του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Ιωάννη Γκιόκα προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Άμεση αποκατάσταση του σχολικού συγκροτήματος των Γυμνασίων του Δήμου Παιανίας».

- Η με αριθμό 1005/14-9-2022 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β2’ Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΜέΡΑ25 κ. Κρίτωνα – Ηλία  Αρσένη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Το υπουργείο Παιδείας αρνείται να παρέχει την υποχρεωτική εκπαίδευση στους 2 μαθητές της Γαύδου για “παιδαγωγικούς λόγους”».

- Η με αριθμό 1030/19-9-2022 Επίκαιρη  Ερώτηση του Βουλευτή  Α’ Θεσσαλονίκης  του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Ιωάννη Δελή προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Για τη λειτουργία του νηπιαγωγείου Λουδία, Δήμου Χαλκηδόνας στην Περιφερειακή Ενότητα (Π.Ε.) Θεσσαλονίκης».

- Η με αριθμό 1014/16-9-2022 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α΄ Αθηνών του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς  κ. Νικολάου Φίλη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Ανυπέρβλητες δυσκολίες για στέγαση στους νέους εκπαιδευτικούς».

- Η με αριθμό 1032/19-9-2022 Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού  Λάρισας  του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς  κυρίας Άννας Βαγενά προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Σε κατάσταση επισφάλειας βρίσκονται το Γενικό Αρχείο του Κράτους στη Λάρισα, καθώς και οι Υπηρεσίες των Γενικών Αρχείων του Κράτους στο σύνολό τους, και η λειτουργία τους διακυβεύεται».

- Η με αριθμό 5915/233/ 20-6-2022 Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων του  Βουλευτή Λακωνίας  της Νέας Δημοκρατίας κ. Αθανασίου Δαβάκη  προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Νέες ειδικότητες επαγγελματικής εκπαίδευσης στη Λακωνία».

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση