Φοιτητικές εκλογές
INTIME NEWS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Tα αποτελέσματα εκλογών του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Αμαρουσίου

Η παράταξη Διέξοδος, αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αμαρουσίου, κατά τις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για την 91η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ψήφισαν 417, Άκυρα – Λευκά 11, Έγκυρα 406. Έλαβαν: ΔΙΕΞΟΔΟΣ 271 ψήφους – ποσοστό 66,74% (3 αντιπρόσωποι), Α.Σ.Ε – Π.Α.Μ.Ε. 96 ψήφους – ποσοστό 23,64%  (1 αντιπρόσωπος), Δ.Α.Κ.Ε. 39 ψήφους – ποσοστό 9,60% (0 αντιπρόσωποι).

Στην επιστολή, τονίζεται ότι δεν θα γίνουν οι ψήφοι αγώνες, αλλά θα αξιοποιηθεί η δύναμη και η παρουσία της παράταξης σε κάθε όργανο ώστε «να ανοίξουν οι δρόμοι για την κίνηση της βάσης του κλάδου σε μια κατεύθυνση ταξική χωρίς δισταγμούς και ταλαντεύσεις».

«Δεν έχουμε εκλογικές αυταπάτες : γνωρίζουμε καλά ότι οι μεγάλες ανατροπές, οι μεγάλες αλλαγές και τα μεγάλα κινήματα, έρχονται από την ίδια τη βάση των εργαζόμενων», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η επιστολή:

 Αποτελέσματα εκλογών ανάδειξης αντιπροσώπων για την 91η Γ. Σ. της Δ. Ο. Ε. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου της Τρίτης 7 – 6 – 2022:
 Ψήφισαν 417, Άκυρα – Λευκά 11, Έγκυρα 406. Έλαβαν: ΔΙΕΞΟΔΟΣ 271 ψήφους – ποσοστό 66,74% (3 αντιπρόσωποι), Α.Σ.Ε – Π.Α.Μ.Ε. 96 ψήφους – ποσοστό 23,64%  (1 αντιπρόσωπος), Δ.Α.Κ.Ε. 39 ψήφους – ποσοστό 9,60% (0 αντιπρόσωποι).

Η ΔΙΕΞΟΔΟΣ  χαιρετίζει όλες/όλους τις/τους συναδέλφους – μέλη του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου που μας στήριξαν στις εκλογές ανάδειξης αντιπροσώπων  στο Σύλλογό μας την Τρίτη 7 – 6 – 2022 και ανέδειξαν για μια ακόμα φορά την παράταξή μας πρώτη δύναμη, στον Σύλλογο Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου, έχοντας ως γνώμονα την ελπίδα ότι όλοι μαζί μπορούμε να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα μας  και να οργανώσουμε τις διεκδικήσεις μας. 

Αισθανόμαστε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών της Τρίτης 7 – 6 – 2022 αποτελεί δικαίωση και αναγνώριση των αγώνων και προσπαθειών της παράταξής μας στο Σύλλογο Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου ενάντια στην εφαρμογή της «αξιολόγησης» των νόμων 4692/2020 & 4823/2021 στη βάση των αποφάσεων του κλάδου χρησιμοποιώντας κάθε τρόπο και κάθε μέσο (απεργία – αποχή, ενιαία κείμενα κ.λπ.). 

 Ελπίζουμε και θα προσπαθήσουμε το αποτέλεσμα αυτό να αποτελέσει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα αντίστασης και αγώνα. 

Θα συνεχίσουμε με την καθημερινή μας παρουσία στα σχολεία και τους αγώνες με ήθος, ύφος και χαμόγελο.

Δεν έχουμε εκλογικές αυταπάτες : γνωρίζουμε καλά ότι οι μεγάλες ανατροπές, οι μεγάλες αλλαγές και τα μεγάλα κινήματα, έρχονται από την ίδια τη βάση των εργαζόμενων. 
Δεν μας ενδιαφέρει «να κάνουμε τους αγώνες ψήφους», αλλά το ακριβώς αντίστροφο: να αξιοποιήσουμε τη δύναμη και την παρουσία μας σε κάθε όργανο, ώστε να ανοίγουν δρόμοι για την κίνηση της βάσης του κλάδου σε μια κατεύθυνση ταξική χωρίς δισταγμούς και ταλαντεύσεις.

 Με το βλέμμα στους αναγκαίους αγώνες: για ν’ ανατραπούν οι βάρβαρες αντιλαϊκές & αντεργατικές πολιτικές και οι εγχώριοι υποστηρικτές τους, για την υπεράσπιση όλων των δημόσιων αγαθών, ενάντια στη λιτότητα και στις περικοπές του εργατικού εισοδήματος, για να μην περάσει η «αξιολόγηση» - χειραγώγηση και υποταγή των εκπαιδευτικών, για σταθερή και μόνιμη δουλειά για όλους (μαζικούς μόνιμους διορισμούς εκπαιδευτικών, όλων όσων έχουν έστω και μια σύμβαση αναπληρωτή στην εκπαίδευση, με μοναδικό κριτήριο το έτος λήψης πτυχίου και την προϋπηρεσία), για να μη χάσει κανείς τη δουλειά του, για να σταματήσει το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας του ελληνικού λαού αισθανόμαστε την ανάγκη,  να έχουμε ανοιχτά τα αυτιά μας σε κάθε κριτική, να μαθαίνουμε από τα λάθη μας για να μην τα επαναλαμβάνουμε, να αντιμετωπίζουμε τις αδυναμίες μας, αλλά κυρίως να εργαστούμε για τη συγκρότηση ενός λαϊκού κοινωνικού και πολιτικού μετώπου, εκτιμώντας πως αυτό αποτελεί τη μόνη ελπίδα για τους εργαζόμενους σήμερα.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γραπτός ΑΣΕΠ: Οδηγίες για να κάνετε την αίτηση εύκολα και γρήγορα με λίγα κλικ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Βγήκε η κατανομή θέσεων για το Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - 5124 οι ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ (Πίνακας - Αιτήσεις)

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Γεώργιος Κόσυβας
Διευθυντές Σχολείων: Ποιοι εκπαιδευτικοί συγκροτούν τα Τοπικά Συμβούλια Επιλογής σε όλες τις Διευθύνσεις της Αττικής
ΠΔΕ Αττικής: Συγκρότηση Τοπικών Συμβουλίων Επιλογής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Διευθυντές Σχολείων: Ποιοι εκπαιδευτικοί συγκροτούν τα Τοπικά Συμβούλια Επιλογής σε όλες τις Διευθύνσεις της Αττικής