ekloges ekpaideutikon
INTIME/ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Δια ζώσης ψηφοφορία για τις αρχαιρεσίες για ανάδειξη αντιπροσώπων του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου

Τακτική γενική συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου τη Δευτέρα 6 Ιουνίου, στις 18:30 στο 3ο & 11ο Δημ. Σχ. Αμαρουσίου.

Ο Σύλλογος διαμηνύει ότι θα προχωρήσει σε δια ζώσης ψηφοφορία και ότι οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων του Συλλόγου στην 91η Γενική Συνέλευση της ΔΟΕ θα γίνουν την Τρίτη 7 Ιουνίου από τις 12:00 μέχρι τις 21:00 στο 3ο & 11ο Δημ. Σχ. Αμαρουσίου (Είσοδος από οδό Μεσογείων αποκλειστικά).

Η ανακοίνωση των εκπαιδευτικών

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου:

«Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, ΔΕΥΤΕΡΑ 6 Ιουνίου 2022 στις 18:30 στο 3ο & 11ο Δημ. Σχ. Αμαρουσίου».

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου στην τακτική συνεδρίασή του την 3η – 5 – 2022  αποφάσισε, σύμφωνα με το καταστατικό, τη σύγκληση  Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μελών του στις 6 – 6 – 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30 στα 3ο – 11ο Δημ. Σχ. Αμαρουσίου (Φλοίας 33 & Μεσογείων - Μαρούσι).

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης

1.Εκλογή Προεδρείου.

2.Συζήτηση επί των θεμάτων της Η. Δ. της 91ης Γ. Σ. του κλάδου( για την ημερήσια διάταξη της 91ης Γ. Σ. του κλάδου θα σας στείλουμε την τελική Η. Δ. όταν τη λάβουμε από το Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε.) και συζήτηση επί των πεπραγμένων του Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε.

3. Συζήτηση επί των προβλημάτων του Δημόσιου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου, καθώς και των  ιδιαίτερων προβλημάτων των εκπαιδευτικών της Π. Ε. (εργασιακά, αδιοριστία – μόνιμοι μαζικοί διορισμοί, ελαστική εργασία,  μισθολογικά, ασφαλιστικά, συνταξιοδοτικά, αξιολόγηση κλπ.)

5.Ψηφίσματα

6. Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων του Συλλόγου μας στην 91η Γ. Σ. της Δ. Ο. Ε.

ΟΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ (εκλογές) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ 91η Γ. Σ. ΤΗΣ Δ.Ο.Ε. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 Ιουνίου 2022 από 12:00 έως 21:00 στο χώρο του 3ου & 11ου Δημ. Σχ. Αμαρουσίου (Είσοδος από οδό Μεσογείων αποκλειστικά)

ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ: Τρίτη 7 Ιουνίου 2022   Έναρξη ψηφοφορίας: 12:00 -  Λήξη ψηφοφορίας: 21:00 στο 3ο & 11ο Δημ. Σχ. Αμαρουσίου (είσοδος από οδό Μεσογείων αποκλειστικά).

Για την ψηφοφορία είναι απαραίτητη η αστυνομική ταυτότητα.

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΕ ΔΙΑΒΛΗΤΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Δ.Ο.Ε. ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Συνάδελφοι/συναδέλφισσες, στις δύσκολες για τους εργαζόμενους ημέρες που ζούμε, η συμμετοχή όλων μας στην Τακτική Γ. Σ. του συλλόγου μας είναι επιβεβλημένη για την ενημέρωση μας πάνω στα προβλήματα του κλάδου που βιώνουμε καθημερινά, για να εκφράσουμε τη γνώμη και τις θέσεις μας, για την προώθηση των λύσεών τους. Ιδιαίτερα την περίοδο αυτή που τα συνδικάτα και ο διεκδικητικός συνδικαλισμός έχουν τεθεί υπό διωγμό από την κυβέρνηση και το ΥΠΑΙΘ, η μαζική παρουσία και η συμμετοχή των συναδέλφων στη Γ. Σ. και στις εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων του σωματείου μας για την 91η Γ. Σ. της Δ. Ο. Ε., από την οποία θα αναδειχθεί το νέο Δ. Σ. της Δ. Ο. Ε., θα αποτελέσει ένα ηχηρό μήνυμα ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ από τους εργαζόμενους προς την κυβέρνηση και το ΥΠΑΙΘ αναφορικά με τις αντιλαϊκές – αντεργατικές πολιτικές που υλοποιούν σε βάρος των εργαζόμενων εκπαιδευτικών και της Δημόσιας Εκπαίδευσης.

Μέλη του συλλόγου μας με πλήρη δικαιώματα είναι όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα σχολεία και νηπιαγωγεία της περιοχής ευθύνης του συλλόγου (μόνιμοι και αναπληρωτές), οι οποίοι είναι ταμειακώς εντάξει.

ΟΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ (Γ.Κ.Π. - Ε.Σ.Π.Α. κ.λπ.) ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ 5 ΕΥΡΩ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Γ. Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π. Ε. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΟΣΟΙ/ΟΣΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (καταθέτοντας τη σχετική δήλωση για την παρακράτηση της συνδρομής τους, προς το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π. Ε. Αμαρουσίου και τη Δ. Ο. Ε., από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών και δεν ανήκουν σε άλλο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π. Ε. ή Ε. Λ. Μ. Ε.) ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ Γ.Σ. ΚΑΙ ΨΗΦΟΥ. ΟΠΟΙΟΙ/ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ/ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π. Ε. Β΄ ΑΘΗΝΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ Γ. Σ. Ή ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ 28 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ/-ΕΣ ΚΑΙ 5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ/ΤΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ/-ΤΡΙΕΣ.

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ (ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ) ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ Ή ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ. Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ συνάδελφο Δ. Πολυχρονιάδη ως ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΜΑΪΟΥ 2022 το απόγευμα στις 20:00.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Γραπτός ΑΣΕΠ: Οδηγίες για να κάνετε την αίτηση εύκολα και γρήγορα με λίγα κλικ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Βγήκε η κατανομή θέσεων για το Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - 5124 οι ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ (Πίνακας - Αιτήσεις)

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ