proslipseis esy
Χιλιάδες νέες προσλήψεις και μόνιμοι διορισμοί στο ΕΣΥ - Τι μοριοδοτεί τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ

Οι μήνες που έπονται φέρνουν καταιγισμό προσλήψεων στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Τον χορό ανοίγει ο τομέας στην υγεία καθώς η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα ανακοίνωσε μέσω της ΕΡΤ πως αναμένονται προσλήψεις  στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Μιλώντας για το ΕΣΥ και το τι προτίθεται να κάνει το Υπουργείο Υγείας για να το ενισχύσει η κ. Γκάγκα είπε χαρακτηριστικά: «Περάσαμε δέκα χρόνια οικονομικής κρίσης και σε αυτά τα χρόνια το Σύστημα Υγείας δεν βοηθήθηκε, όπως δεν βοηθήθηκαν και άλλα πράγματα. Η πανδημία μας έδειξε το το χρειαζόμαστε πάρα πολύ. Το ΕΣΥ τα κατάφερε καλά στην Ελλάδα. Έχει ενισχυθεί σημαντικά και ενισχύεται ακόμη περισσότερο με μόνιμο προσωπικό. Οι προσλήψεις των νοσηλευτών προκηρύσσονται και των γιατρών ξεκινάνε άμεσα από τα περιφερειακά νοσοκομεία».

Αναφορικά με τις προσλήψεις επισήμανε ότι αφορούν 4.000 νοσηλευτές, 700 γιατρών και 910 για το υπόλοιπο προσωπικό, οι οποίοι έρχονται να προστεθούν στις 12.000 προσλήψεις μόνιμου και επικουρικού προσωπικού που έχουν ήδη γίνει, τονίζοντας ότι υπήρξε μια πολύ έντονη στήριξη του ΕΣΥ.

«Τα κενά των αποχωρήσεων θα τα δούμε στο τέλος του χρόνου και αν χρειαστεί θα γίνουν νέες προκηρύξεις», συμπλήρωσε.

Αυτή είναι η πιο ευκολη Πιστοποίηση Αγγλικών που ζητάει ο ΑΣΕΠ και μοριοδοτεί με 90 μόρια

Στην πλειοψηφία των προκηρύξεων του ΑΣΕΠ ζητείται Πιστοποίηση Αγγλικών καθώς μοριοδοτεί προσλήψεις και διορισμούς στο δημόσιο! Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα παρέχεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό GoLearn εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως!

Μέσα σε 2 ημέρες ο υποψήφιος μπορει να λάβει Πιστοποίηση Αγγλικών για 90 μόρια αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Τηλεξέταση σε Προφορικά και έκθεση!

Δίνει μόνο τηλεξέταση από το σπίτι του σε Reading - Listening

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Τι είναι η Πιστοποίηση Υπολογιστών ELIC και γιατί αποτελεί ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ για τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ

Συνήθως σε μία προκήρυξη ΑΣΕΠ η Πιστοποίηση Υπολογιστών ELIC ζητείται στην κατηγορία "ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ" όπου αναφέρεται πως για τις θέσεις της προκήρυξης απαιτούνται και πρόσθετα προσόντα, τα οποία πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, άλλως δεν γίνονται δεκτοί για τις αντίστοιχες θέσεις.

Στο παράρτημα Γ' των προκηρύξεων διορισμών και προσλήψεων υπάρχουν τρόποι απόδειξης όπου τονίζεται ότι ο υποψήφιος πρέπει να πάρει Πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Η/Υ που εκδίδονται από φορείς οι οποίοι πιστοποιούνται από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.)

Το ELIC αποτελεί το Πιστοποιητικό του φορέα πιστοποίησης INNOVINK (PQR) όπου έχει πιστοποιηθεί από τον ΕΟΠΠΕΠ και παρέχεται σε χιλιάδες υποψήφιους σε όλη την Ελλάδα από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό GoLearn

Μπορείτε με το πιο χαμηλό κόστος στην Ελλάδα να την πάρετε μέσα σε 2 μόλις ημέρες

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Voucher Ανέργων: Άνοιξαν ακόμα 40000 θέσεις για το επίδομα 1000 ευρώ - Κάντε αίτηση ΕΔΩ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μόνο 2 τεστ στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό ΑΣΕΠ - Δεν θα υπάρχει ξεχωριστή εξέταση στην ειδικότητα

Πότε θα γίνει ο Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ; Ύλη και Χρονοδιάγραμμα

ΑΣΕΠ: Αυτό είναι το πιο ΕΥΚΟΛΟ online Lower & Proficiency - Πάρτε το μέσα σε 2 ημέρες -Μόνο 111 ευρώ!

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC μόνο με 100 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΠΜΣ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΛΑΚΚΙ
H πιο παράξενα όμορφη "πόλη" της Ελλάδας: Ένα μοναδικό στο είδος του μέρος
Μοιάζει με πίνακα του Τζόρτζιο Ντε Κίρικο ή σκηνικό ταινίας του Φεντερίκο Φελίνι, ανταποκρινόμενο σε ένα από τα πιο τολμηρά και σπάνια πειράματα του...
H πιο παράξενα όμορφη "πόλη" της Ελλάδας: Ένα μοναδικό στο είδος του μέρος
πυροσβεστική
Ανοίγουν 3.600 θέσεις στην Πυροσβεστική και με απολυτήριο λυκείου
Η πλήρωση των 3.600 θέσεων δεν θα γίνει με μία ενιαία προκήρυξη αλλά με μικρότερες διαδοχικές προκηρύξεις που θα περιλαμβάνουν 500 με 700 θέσεις η...
Ανοίγουν 3.600 θέσεις στην Πυροσβεστική και με απολυτήριο λυκείου