proslipseis esy
Χιλιάδες νέες προσλήψεις και μόνιμοι διορισμοί στο ΕΣΥ - Τι μοριοδοτεί τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ

Οι μήνες που έπονται φέρνουν καταιγισμό προσλήψεων στον δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα. Τον χορό ανοίγει ο τομέας στην υγεία καθώς η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα ανακοίνωσε μέσω της ΕΡΤ πως αναμένονται προσλήψεις  στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Μιλώντας για το ΕΣΥ και το τι προτίθεται να κάνει το Υπουργείο Υγείας για να το ενισχύσει η κ. Γκάγκα είπε χαρακτηριστικά: «Περάσαμε δέκα χρόνια οικονομικής κρίσης και σε αυτά τα χρόνια το Σύστημα Υγείας δεν βοηθήθηκε, όπως δεν βοηθήθηκαν και άλλα πράγματα. Η πανδημία μας έδειξε το το χρειαζόμαστε πάρα πολύ. Το ΕΣΥ τα κατάφερε καλά στην Ελλάδα. Έχει ενισχυθεί σημαντικά και ενισχύεται ακόμη περισσότερο με μόνιμο προσωπικό. Οι προσλήψεις των νοσηλευτών προκηρύσσονται και των γιατρών ξεκινάνε άμεσα από τα περιφερειακά νοσοκομεία».

Αναφορικά με τις προσλήψεις επισήμανε ότι αφορούν 4.000 νοσηλευτές, 700 γιατρών και 910 για το υπόλοιπο προσωπικό, οι οποίοι έρχονται να προστεθούν στις 12.000 προσλήψεις μόνιμου και επικουρικού προσωπικού που έχουν ήδη γίνει, τονίζοντας ότι υπήρξε μια πολύ έντονη στήριξη του ΕΣΥ.

«Τα κενά των αποχωρήσεων θα τα δούμε στο τέλος του χρόνου και αν χρειαστεί θα γίνουν νέες προκηρύξεις», συμπλήρωσε.

Αυτή είναι η πιο ευκολη Πιστοποίηση Αγγλικών που ζητάει ο ΑΣΕΠ και μοριοδοτεί με 90 μόρια

Στην πλειοψηφία των προκηρύξεων του ΑΣΕΠ ζητείται Πιστοποίηση Αγγλικών καθώς μοριοδοτεί προσλήψεις και διορισμούς στο δημόσιο! Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα παρέχεται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό GoLearn εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως!

Μέσα σε 2 ημέρες ο υποψήφιος μπορει να λάβει Πιστοποίηση Αγγλικών για 90 μόρια αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Τηλεξέταση σε Προφορικά και έκθεση!

Δίνει μόνο τηλεξέταση από το σπίτι του σε Reading - Listening

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Τι είναι η Πιστοποίηση Υπολογιστών ELIC και γιατί αποτελεί ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΠΡΟΣΟΝ για τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ

Συνήθως σε μία προκήρυξη ΑΣΕΠ η Πιστοποίηση Υπολογιστών ELIC ζητείται στην κατηγορία "ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ" όπου αναφέρεται πως για τις θέσεις της προκήρυξης απαιτούνται και πρόσθετα προσόντα, τα οποία πρέπει να κατέχουν οι υποψήφιοι μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, άλλως δεν γίνονται δεκτοί για τις αντίστοιχες θέσεις.

Στο παράρτημα Γ' των προκηρύξεων διορισμών και προσλήψεων υπάρχουν τρόποι απόδειξης όπου τονίζεται ότι ο υποψήφιος πρέπει να πάρει Πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού Η/Υ που εκδίδονται από φορείς οι οποίοι πιστοποιούνται από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.)

Το ELIC αποτελεί το Πιστοποιητικό του φορέα πιστοποίησης INNOVINK (PQR) όπου έχει πιστοποιηθεί από τον ΕΟΠΠΕΠ και παρέχεται σε χιλιάδες υποψήφιους σε όλη την Ελλάδα από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό GoLearn

Μπορείτε με το πιο χαμηλό κόστος στην Ελλάδα να την πάρετε μέσα σε 2 μόλις ημέρες

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 15 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Πώς διορίζεστε στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ανεξαρτήτως πτυχίου AEI και ΤΕΙ (Και με απολυτήριο λυκείου)

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Tα εξεταζόμενα μαθήματα και όλη Η ΥΛΗ ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΟ ΝΕΟ - Πιστοποίηση ΙΤΑΛΙΚΩΝ και ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ ΕΥΚΟΛΑ και ΑΜΕΣΑ (ΕΞΤΡΑ Μοριοδότηση 2ης Ξένης Γλώσσας)

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αινσταιν φυσικη
Καθηγητής Πανεπιστημίου για τα θέματα Φυσικής: Έκφραση σαδισμού, και αυτή είναι η ηπιότερη έκφραση που μπορώ να βρω!
"Εάν εγώ βάλω στους φοιτητές μου του 3ου έτους τέτοια θέματα-σπαζοκεφαλιές ο εξωτερικός εξεταστής του τμήματος θα μου τα γυρίσει πίσω"!
Καθηγητής Πανεπιστημίου για τα θέματα Φυσικής: Έκφραση σαδισμού, και αυτή είναι η ηπιότερη έκφραση που μπορώ να βρω!