Συλλόγος Επαγγελματιών Αθλητισμού: Σε σωστή κατεύθυνση οι προτάσεις των κοσμητόρων και προέδρων των Σ.Ε.Φ.Α.Α.-Τ.Ε.Φ.Α.Α
Ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Επαγγελματιών Αθλητισμού και Άσκησης (Π.Σ.Ε.Α.Α) που αφορά τις προτάσεις των προέδρων και κοσμητόρων ΣΕΦΑΑ - ΤΕΦΑΑ της χώρα και κατατέθηκαν στον υφυπουργό αθλητισμού

Κατατέθηκαν προ ημερών οι θέσεις των κοσμητόρων και προέδρων των Σ.Ε.Φ.Α.Α.-Τ.Ε.Φ.Α.Α. της χώρας στον υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Αυγενάκη, όπως ο ίδιος είχε ζητήσει μετά την τηλεσυνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ τους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Επαγγελματιών Αθλητισμού και Άσκησης (Π.Σ.Ε.Α.Α.) μελέτησε ενδελεχώς το κοινό υπόμνημα των κοσμητόρων και προέδρων Σ.Ε.Φ.Α.Α. – Τ.Ε.Φ.Α.Α. όλης της χώρας, με τις θέσεις, παρατηρήσεις και διορθώσεις που προτείνονται στο σχέδιο νόμου του 5ου αθλητικού νομοσχεδίου και κατέληξε στα εξής συμπεράσματα:

Θεωρεί σε γενικές γραμμές ως απολύτως τεκμηριωμένες και επιστημονικά και κοινωνικά τις θέσεις και παρατηρήσεις επί του 5ου αθλητικού νομοσχεδίου από τους κοσμήτορες και προέδρους των Σ.Ε.Φ.Α.Α.-Τ.Ε.Φ.Α.Α. της χώρας, που κατατέθηκαν στον υφυπουργό αθλητισμού και αναμένει από τον υφυπουργό να τις λάβει σοβαρά υπόψιν του, εν όψει του τροποποιημένου σχεδίου νόμου που θα επαναφέρει.

Είναι τέτοια μάλιστα η επιστημονική εγκυρότητα και τεκμηρίωση των θέσεων, των διορθώσεων και των παρατηρήσεων που περιέχονται στις προτάσεις αυτές, που, εάν ο υφυπουργός δεν τις εντάξει, αν όχι κατά γράμμα στον σχέδιο νόμου, αλλά τουλάχιστον δεν υιοθετήσει το πνεύμα των προτάσεων αυτών, τότε θα απογοητεύσει όλους τους φοιτητές, τους εκπαιδευτικούς, τους προπονητές και εν γένει επαγγελματίες πτυχιούχους Τ.Ε.Φ.Α.Α., που ανέρχονται τουλάχιστον στις εξήντα χιλιάδες και μαζί με τις οικογένειές τους υπερβαίνουν τις εκατόν εξήντα χιλιάδες συμπολίτες μας.

Ελπίζουμε ο κύριος υφυπουργός να μας εκπλήξει ευχάριστα και να αποδείξει ότι το τελικό σχέδιο νόμου που θα κατατεθεί στην Βουλή, θα είναι τέτοιο που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού στην πλειοψηφία του και θα περιφρουρεί την αξία του πτυχίου των Τ.Ε.Φ.Α.Α. και κατ’ επέκταση όλων των πτυχίων των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας.

Ο σύλλογός μας θα βρίσκεται σε εγρήγορση, με συνεχείς παρεμβάσεις, ενημερώσεις και εκδηλώσεις συμπράξεων και συμμαχιών του κλάδου, σχετικά με το αθλητικό νομοσχέδιο έως ότου και όποτε ο υφυπουργός αποφασίσει να φέρει στη δημοσιότητα το νέο τροποποιημένο σχέδιο νόμου, το οποίο θα βρεί τον κλάδο σε πλήρη ετοιμότητα για ό,τι χρειαστεί στην κατεύθυνση απόκρουσης της υποβάθμισης και απαξίωσης των πτυχίων μας.

Διαβάστε παρακάτω το υπόμνημα με τις προτάσεις των κοσμητόρων και προέδρων Σ.Ε.Φ.Α.Α.-Τ.Ε.Φ.Α.Α. που κατατέθηκε στον υφυπουργό.

Δείτε τις προτάσεις

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

diaita_0.jpg
Αυτή είναι η πασίγνωστη διατροφή – σύμμαχος για υγιές έντερο και λιγότερα κιλά
Στη δοκιμή συμμετείχαν 41 υπέρβαρα ή παχύσαρκα άτομα (27 γυναίκες και 14 άνδρες) για μια περίοδο 8 εβδομάδων
Αυτή είναι η πασίγνωστη διατροφή – σύμμαχος για υγιές έντερο και λιγότερα κιλά