sxolieo-kallithea-plimires
Σε λίμνη μετατράπηκαν για δεύτερη φορά σε διάστημα ενός μήνα τάξεις του 3ου νηπιαγωγείου Καλλιθέας

Όταν το πάθημα δεν γίνεται μάθημα, συνιστά αδιαφορία. Για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα οι τάξεις του 3ου νηπιαγωγείου Καλλιθέας πλημμύρισαν εξαιτίας της κακοκαιρίας

Οι τάξεις του ισογείου μετατράπηκαν σε λίμνες, ενώ οι δασκάλες του σχολείου επιχειρούν από νωρίς το πρωί να καθαρίσουν το σχολείο από τις λάσπες και να καταγράψουν τις ζημιές.

Αυτή την εικόνα αντίκρισαν οι γονείς του σχολείου πηγαίνοντας σήμερα τα παιδιά τους στο σχολείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το σχολείο θα μείνει κλειστό τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη ή την Παρασκευή, με τους γονείς των μαθητών να καταγγέλλουν την αδιαφορία του δήμου και της Περιφέρειας. 

Να θυμίσουμε ότι πριν ένα μήνα περίπου, η κακοκαιρία «Μπάλλος» δημιούργησε σοβαρά προβλήματα σε πολλά σχολεία της χώρας, γεγονός που θα έπρεπε να λειτουργήσει ως προειδοποίηση για το τι θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες στη διάρκεια του χειμώνα.

Παρόλα αυτά ούτε η τοπική αυτοδιοίκηση της Καλλιθέας ούτε το «επιτελικό κράτος» πήρε προληπτικά μέτρα για να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα που αντικρίσαμε την περίοδο του «Μπάλλου». 

sxolieo-kallithea-plimires2.jpg

Είναι λοιπόν τραγικό μέσα σε ένα μήνα το ίδιο σχολείο να μετατρέπεται σε λίμνη, τα παιδιά να χάνουν ξανά τα μαθήματά τους και ο δήμος να μην έχει επιληφθεί επί του θέματος. 

Στο σημείο βρίσκεται η πυροσβεστική, η οποία επιχειρεί την άντληση των υδάτων από τους γύρω δρόμους, καθώς χθες το βράδυ σημειώθηκαν προβλήματα στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου, στο ρεύμα προς Συγγρού με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

«Άφαντοι οι αρμόδιοι» καταγγέλλει μιλώντας στο alfavita.gr γονέας μαθητή, χαρακτηρίζοντας αδιανόητο να καθαρίζουν οι δασκάλες μόνες τους το σχολείο και το νηπιαγωγείο να πλημμυρίζει για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μήνα. «Οι δασκάλες καθαρίζουν μόνες τους τις τάξεις και εμείς δεν έχουμε πού να αφήσουμε τα παιδιά μας» προσθέτει. 

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ξυλοδαρμος
Σοκ στο Κερατσίνι: Συνελήφθη άνδρας για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του – Η περιγραφή της 46χρονης σοκάρει
Συναγερμός στις Αρχές μετά την καταγγελία της 46χρονης γυναίκας για ενδοοικογενειακή βία
Σοκ στο Κερατσίνι: Συνελήφθη άνδρας για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του – Η περιγραφή της 46χρονης σοκάρει
σχολικό
«Μην τραγουδάς, μην μιλάς, μην κουνιέσαι»: Καταγγελίες για αυταρχική συμπεριφορά σε σχολικό λεωφορείο ιδιωτικού σχολείου
Γονείς καταγγέλλουν αντιπαιδαγωγική στάση οδηγού και συνοδού – Ανεπαρκής η αντίδραση της διεύθυνσης
«Μην τραγουδάς, μην μιλάς, μην κουνιέσαι»: Καταγγελίες για αυταρχική συμπεριφορά σε σχολικό λεωφορείο ιδιωτικού σχολείου
cinema
Ξεκινά η μαγεία του θερινού σινεμά στον κήπο του Ζαππείου – Η ΑΙΓΛΗ ανοίγει και πάλι τις πόρτες της
Η ΑΙΓΛΗ επιστρέφει την Πρωτομαγιά στον κήπο του Ζαππείου, προσφέροντας κινηματογραφικές βραδιές με άρωμα καλοκαιριού, ρετρό ατμόσφαιρα και τεχνολογία...
Ξεκινά η μαγεία του θερινού σινεμά στον κήπο του Ζαππείου – Η ΑΙΓΛΗ ανοίγει και πάλι τις πόρτες της