Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Αλέξανδρος Κόπτσης
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Σε γραπτή απάντηση στο alfavita.gr προχώρησε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας απαντώντας στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής

Ο γ.γ. του Υπουργείου Παιδείας Αλέξανδρος Κόπτσης σε επικοινωνία του με το alfavita.gr δήλωσε τα παρακάτω σε απάντηση της ανακοίνωσης της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής:

«Η  προσπάθεια συνειδητής παραπληροφόρησης  δε μας πτοεί. Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την προσπάθεια  ανάβαθμισης  της εκπαίδευσης στη χώρα μας  βάζοντας τέλος στις παθογένειες του παρελθοντος.

Με τη συμπαράσταση των εκπαιδευτικών μας που αγωνίζονται με όλες τους τις δυνάμεις για ένα καλύτερο σχολείο με τη σκέψη μας  στους μαθητές μας και στόχο την ποιοτική παροχή  εκπαίδευσης, με σεβασμό στο φορολογούμενο πολίτη και στο κοινωνικό σύνολο, με εκτίμηση στον κάθε γονιό που αγωνία για το μέλλον του παιδιού του  με προοπτική και όραμα πάμε μπροστά. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε». 

Η δήλωση αυτή του κ. Αλέξανδρου Κόπτση έγινε με αφορμή την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Αττικής, η οποία ανέφερε πως ο γενικός γραμματέας, σε συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των γονέων, «κατηγόρησε τους εκπαιδευτικούς ότι κρύβουν χιλιάδες διδακτικές ώρες και αυτά αφορούν σε παθογένειες του εκπαιδευτικού συστήματος».

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποτελέσματα ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΙΝΑΛ: LIVE Τα αποτελέσματα σε όλη την Ελλάδα

Σχετικά με την "άψε σβήσε" απόλυση του καθηγητή που χειροδίκησε σε μαθήτρια

Τι ισχύει από τη Δευτέρα 5/12 σε σχολεία και σε πάσης φύσεως εκπαιδευτικές δομές

Διορισμοί μέσω ΑΣΕΠ που ΔΕΝ χρειάζονται εξετάσεις (Προκήρυξη 7Κ/2019)

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα