panelladikes-sxoleia-taksi
Nick Paleologos / SOOC
Μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε το Υπουργείο Παιδείας έθεσε σε αργία τον καθηγητή του 1ου Γυμνασίου Μοσχάτου

Σχετικά με τον 45χρονο εκπαιδευτικό που φέρεται να παρενοχλούσε μαθήτριες σε γυμνάσιο στο Μοσχάτο, το υπουργείο Παιδείας ενημέρωσε σήμερα ότι κινήθηκε άμεσα από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, η διαδικασία και υπογράφηκε η πράξη θέσης σε αργία από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα, μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης.

Η δίκη του 45χρονου καθηγητή που κατηγορείται για ασέλγεια και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου αναβλήθηκε για τις 2 Νοεμβρίου, ενώ αφέθηκε ελεύθερος. 

Η αναβολή δόθηκε κατόπιν αιτήματος των δικηγόρων του προκειμένου να ενημερωθούν για τη δικογραφία.

Τι αναφέρει η καταγγελία

Όπως αναφέρει η καταγγελία, το κορίτσι είχε μείνει μόνο του στην αίθουσα και μάζευε τα πράγματά του.

Ο 45χρονος καθηγητής, σύμφωνα με όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές, πλησίασε το παιδί από πίσω, του είπε «έλα να  σου κάνω μασάζ» και στη συνέχεια άρχισε να το χαϊδεύει στο λαιμό και την πλάτη. Μάλιστα δεν δίστασε να του πει «βγάλε τη μπλούζα σου και ξάπλωσε στο θρανίο»!

Το κορίτσι αντέδρασε και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο γραφείο του διευθυντή, όπου και περιέγραψε όσα είχαν γίνει. Οι γονείς του παιδιού που ειδοποιήθηκαν, έκαναν καταγγελία και αστυνομικοί του τμήματος Ανηλίκων συνέλαβαν τον 45χρονο καθηγητή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΕΔΔΗΕ, ΔΕΗ, κολόνα, διακοπή ρεύματος
Διακοπές ρεύματος σε 14 δήμους της Αττικής σήμερα Πέμπτη 12/2 – Οι περιοχές
Χωρίς ρεύμα μεγάλο τμήμα της Αττικής λόγω εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ – Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τις ώρες ανά περιοχή
Διακοπές ρεύματος σε 14 δήμους της Αττικής σήμερα Πέμπτη 12/2 – Οι περιοχές
σφακια
Σε αναμονή της έκδοσης του ΦΕΚ αύριο Παρασκευή ή την Δευτέρα,  μέσα στην επόμενη εβδομάδα ξεκινά επίσημα η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία.
Στην προεδρία της Επιτροπής βρίσκεται ο Μιχάλης Σφακιανάκης, ενώ στη σύνθεσή της συμμετέχουν περίπου 100 άτομα από ένα ευρύ φάσμα της εκπαιδευτικής...
Σε αναμονή της έκδοσης του ΦΕΚ αύριο Παρασκευή ή την Δευτέρα,  μέσα στην επόμενη εβδομάδα ξεκινά επίσημα η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία.