Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι -και οι εκπαιδευτικοί- μπορούν να έχουν πρόσβαση στα τμήματα όλων των επιπέδων εκμάθησης της Ρωσικής Γλώσσας του Ινστιτούτου Πούσκιν με έκπτωση 12%. Η παρακολούθηση των μαθημάτων θα γίνεται είτε με φυσική παρουσία είτε μέσω διαδικτύου

Το υπουργείο Παιδείας ενημερώνει με έγγραφό του Τμήματος Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού τους εκπαιδευτικούς, ότι όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν Ρωσικά στο Ινστιτούτο Πούσκιν, μπορούν να λάβουν έκπτωση στα δίδακτρα όπως όλοι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι, κατόπιν ειδικής συμφωνίας.

Το έγγραφο

Σας διαβιβάζουμε το με αρ. πρωτ. ΔΙΠΑΑΔ/Φ.1/26/οικ.17909/17-09-2021 έγγραφο του Τμήματος Ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού του Υπουργείου Εσωτερικών που αφορά στην υλοποίηση, κατά το τρέχον έτος, Προγραμμάτων Εκμάθησης της Ρωσικής Γλώσσας για Δημόσιους Υπαλλήλους.

Σύμφωνα με το ανωτέρω έγγραφο οι Δημόσιοι Υπάλληλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στα τμήματα όλων των επιπέδων εκμάθησης της Ρωσικής Γλώσσας του Ινστιτούτου Πούσκιν με έκπτωση 12%. Επίσης, οι συγγενείς α’ βαθμού των Δημοσίων Υπαλλήλων μπορούν να έχουν έκπτωση 8% σε όλα τα τμήματα ρωσικής γλώσσας. Η παρακολούθηση των μαθημάτων θα γίνεται είτε με φυσική παρουσία είτε μέσω διαδικτύου.

Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι μπορούν να αναζητήσουν περαιτέρω πληροφορίες για τη διαδικασία εγγραφής, τα απαραίτητα δικαιολογητικά, το κόστος, το πρόγραμμα μαθημάτων καθώς και κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια στο Ινστιτούτο Πούσκιν (Φειδίου 18, Αθήνα, 10678 τηλ. 210-3302051), στην ιστοσελίδα: www.pushkin.gr καθώς και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected] .

Επισημαίνεται ότι, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία της υπηρεσίας μας με το Ινστιτούτο Πούσκιν, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι η προσφορά απευθύνεται, όχι μόνο σε διοικητικούς υπαλλήλους, αλλά και σε εκπαιδευτικούς.

Παρακαλούμε για την από μέρους σας άμεση ενημέρωση των διοικητικών υπαλλήλων και των εκπαιδευτικών της δικαιοδοσίας σας

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Υπουργείο Παιδείας: Φυλάκιση σε γονείς αρνητές που δεν στέλνουν τα παιδιά στο σχολείο

Προσλήψεις στο Ίδρυμα Ωνάση - Στείλτε το βιογραφικό σας εδώ

Μητέρα επιτέθηκε βάναυσα σε εκπαιδευτικό μέσα σε σχολείο

Ο καθηγητής του ΕΠΑΛ που χειροδίκησε σε μαθήτρια και η έκπληκτη κοινή γνώμη

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα