Αξιολόγηση: Κινητοποίηση εκπαιδευτικών αύριο στα Ιωάννινα
Alexandros Michailidis / SOOC
Κοινό κάλεσμα της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων και του ΣΕΠΕΝΙ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο, Τετάρτη 6 Οκτωβρίου, για την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων καλεί στο συλλαλητήριο των εκπαιδευτικών (ΕΛΜΕ & ΣΕΠΕΝΙ) ενάντια στο ν. 4823/2021 για την αυτοαξιολόγηση σχολικής μονάδος εσωτερικής και εξωτερικής και την υπ’αρ. 534/2021 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, δια της οποίας αναγνωρίσθηκε ως παράνομη η κηρυχθείσα απεργία – αποχή των αναφερόμενων σε αυτήν συνδικαλιστικών οργανώσεων, από τις διαδικασίες «Συλλογικού προγραμματισμού, εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης των σχολικών μονάδων».

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα λάβει χώρα αύριο, Τετάρτη 6 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στην Περιφέρεια (πρώην Νομαρχία), τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Ιωαννίνων αναφέρει: «Καλούμε όλες και όλους τους συναδέλφους στο συλλαλητήριο της Τετάρτης 6-10-2021. Ο αυταρχισμός δεν θα περάσει. Καθολική συμμετοχή στην απεργία - αποχή των εκπαιδευτικών κατά της Αξιολόγησης. Υπερασπιζόμαστε το δημόσιο σχολείο, τους/τις μαθητές/τριές μας, την εργασία μας»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Λάουρα Κοβέσι
Νέα δικογραφία-βόμβα: Υπουργοί και κορυφαίο στέλεχος μπλεγμένοι στον «ΟΠΕΚΕΠΕ 2»
Μπλεξίματα για την κυβέρνηση - ΟΠΕΚΕΠΕ 2: Νέα δικογραφία με νυν υπουργό, δύο πρώην και δεκάδα βουλευτών
Νέα δικογραφία-βόμβα: Υπουργοί και κορυφαίο στέλεχος μπλεγμένοι στον «ΟΠΕΚΕΠΕ 2»