ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Ο δήμαρχος Γαλατσίου έσπασε κατάληψη μαθητών σε γυμνάσιο

Επιπλέον μέτρα προστασίας για τη διασπορά του κορονοϊού στο σχολείο τους ζητούσαν μαθητές του 5ου Γυμνασίου Γαλατσίου, αποφασίζοντας να κάνουν κατάληψη στο σχολείο από τη Δευτέρα.

Οι μαθητές ζητούν να τηρηθούν μεγαλύτερες αποστάσεις, να γίνει προμήθεια αντισηπτικών, ενώ μιλούσαν για κακή συμπεριφορά των καθηγητών.

Οι μαθητές είχαν φράξει την είσοδο και εμπόδιζαν την προσέλευση μαθητών και καθηγητών. Ωστόσο η κατάληψη έληξε την Πέμπτη, όταν ο δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του Γυμνασίου για τα τεκταινόμενα στο σχολείο.

Ο Γ. Μαρκόπουλος έσπευσε στο σχολείο, άνοιξε την πόρτα σπάζοντας το λουκέτο που είχε τοποθετηθεί σε αυτήν και απέσυρε τα εμπόδια που είχαν τοποθετηθεί.

Μέσα στο σχολείο, ανακάλυψε 4 καταληψίες, που δεν ήταν καν εκπρόσωποι του 15μελούς, ούτε είχαν εκλεγεί με κάποια διαδικασία, όπως δήλωσε ο δήμαρχος.

«Αυτό που έκανα ήταν το αυτονόητο» είπε ο δήμαρχος Γαλατσίου. «Όταν υπάρχουν αιτήματα είμαι πρόθυμος να τα ακούσω και δεν πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε αντίθετοι έτσι και αλλιώς στις κινητοποιήσεις. Όμως αυτό που συνέβη τη Δευτέρα ήταν απλώς μια αυθαίρετη πράξη μερικών παιδιών προκειμένου να αποφύγουν το μάθημα» πρόσθεσε.

«Το σχολείο είχε λειτουργήσει μόλις λίγες ημέρες. Σε αυτό το χρονικό διάστημα δεν είναι δυνατόν να έχουν κιόλας προκύψει συγκεκριμένα αιτήματα. Τα παιδιά που έκαναν την κατάληψη δεν είχαν επικοινωνήσει με τον σύλλογο των καθηγητών, αλλά ούτε και είχαν την σύμφωνη γνώμη των υπόλοιπων συμμαθητών τους», επισήμανε από την πλευρά του ο διευθυντής του σχολείου.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσλήψεις: 25.000 θέσεις σε δημόσιους οργανισμούς-Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Προκηρύξεις - ΑΣΕΠ: «Προσεχώς» Νέες 1.062 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο

Νέα επίθεση: Σε «ομηρία» Κεραμέως και οι εκλογές των εκπαιδευτικών!

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδοτεί και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ τον μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα