Μαθητές της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά καλούνται να καταθέσουν στην Αστυνομία καθώς έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους - Κατηγορούνται για βιαιοπραγία και φθορά ξένης περιουσίας - Ο ίδιος ο διευθυντής του σχολείου έχει διαψεύσει τις καταγγελίες αγνώστων με κατάθεσή του

Μπορεί οι μαθητικές καταλήψεις για ασφαλή λειτουργία των σχολείων με μαζικά τεστ από τον ΕΟΔΥ και αποσυμφόρηση των πολυπληθών τάξεων εν μέσω κορονοϊού να έληξαν τον Οκτώβρη του 2020 αλλά μόλις την περασμένη Δευτέρα δύο μαθητές της Ιωνιδείου Σχολής του Πειραιά κλήθηκαν να καταθέσουν καθώς έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους από την εισαγγελία του Πειραιά.


Σύμφωνα με το news247.gr το οποίο την περίοδο των καταλήψεων, στο πλαίσιο του ρεπορτάζ, είχε μιλήσει με μαθητές του σχολείου οι οποίοι ανέδειξαν τα προβλήματα του σχολείου τους μιλώντας στην κάμερα.


Άτομα που παρουσιάστηκαν ως γονείς μαθητών του σχολείου προχώρησαν τότε σε καταγγελίες περί βιαιοπραγίας κατά του λυκειάρχη και συντονισμό παράνομων ενεργειών που είχαν ως στόχο τη φθορά ξένης περιουσίας.


Και ενώ όλα αυτά διαψεύστηκαν από τον ίδιο τον λυκειάρχη, με κατάθεσή του, η δικογραφία όχι μόνο σχηματίστηκε αλλά, όπως υποστηρίζει το news247.gr, συμπεριλαμβάνονται φωτογραφίες των παιδιών τραβηγμένες με screenshot από το βίντεο που υπάρχει αναρτημένο στο site.


Επιπλέον, στην Αστυνομία κλήθηκε να καταθέσει ανωμοτί και ο Γιάννης Μοίρας, ως εκπρόσωπος του ΔΣ του συλλόγου γονέων του Λυκείου του σχολείου.


Τα παιδιά, σύμφωνα με τις καταγγελίες, χαρακτηρίζονται ως ταραχοποιά στοιχεία τα οποία δρουν για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ δημιουργώντας προβλήματα στο σχολείο. Κι όλα αυτά, τη στιγμή που η μία εκ των δύο, σε 13 ημέρες δίνει Πανελλαδικές εξετάσεις...

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός: Οι πρώτες 227 ειδικότητες και η ύλη

Ανακοινώθηκε για Μάρτιο ο Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ - Αιτήσεις εδώ για προετοιμασία

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΒΑΡΚΑ
Ότι έμεινε από Ελλάδα
Και η θάλασσα που δε σώνεται, όσο και να τη ρουφούν τα μάτια των ανθρώπων και δεν καίγεται, όσο και να δροσίζει την κάψα τους.
Ότι έμεινε από Ελλάδα
ΝΗΠΙΟ
Τα νήπια που διανύουν δεκάδες μέτρα για να βγουν διάλλειμα σε προαύλιο άλλου σχολείου!

Ανάστατοι είναι οι γονείς 25 νηπίων και προ νηπίων που καθημερινά πηγαίνουν στο 29ο νηπιαγωγείο της Πάτρας καθώς αναγκάζονται να μετακινούνται με...

Τα νήπια που διανύουν δεκάδες μέτρα για να βγουν διάλλειμα σε προαύλιο άλλου σχολείου!