Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση: Στην πρώτη συνέλευση της χρονιάς αναδείχθηκαν οι εγκληματικές ευθύνες των κυβερνήσεων για την κατάσταση των δομών υγείας και εκπαίδευσης - Απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του σωματείου στις 19 Σεπτέμβρη

Στην πρώτη συνέλευση της χρονιάς αναδείχθηκαν οι εγκληματικές ευθύνες των κυβερνήσεων για την κατάσταση των δομών υγείας και εκπαίδευσης - ιδιαίτερα στην περίοδο της πανδημίας, το ασφυκτικό πλαίσιο που διαμορφώνεται από την ακρίβεια και την άνοδο των τιμών σε βασικά είδη κατανάλωσης, οι όροι εργασίας στους χώρους της ιδιωτικής εκπαίδευσης, όπως προκύπτουν από το νέο νομικό πλαίσιο - από την εξειδίκευση του ν. Χατζηδάκη και του ν. Κεραμέως όπως δένουν με νόμους και διατάξεις προηγούμενων κυβερνήσεων.

Με ορίζοντα τις εκλογές του σωματείου αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στις εξής δράσεις:

Μαζική συμμετοχή στη νέα σύσκεψη που καλούν ομοσπονδίες και σωματεία τον Οκτώβρη.

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΟΕΦΕ, την Τρίτη 5 Οκτώβρη, για καταβολή δώρων και επιδομάτων, αυξήσεις ωρομισθίων, τήρηση της διδακτικής 45’ ώρας.

Συσκέψεις των εργαζομένων των ομίλων Πουκαμισά και Διακρότημα για την εξειδίκευση του πλαισίου διεκδίκησης στις επιχειρήσεις αυτές.

Προβολή του έργου “Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω” του Ντάριο Φο, από το θέατρο της Δευτέρας, την Κυριακή 10 Οκτώβρη.

Μουσικό αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη, το Σάββατο 6 Νοέμβρη.

Απαιτούμε:

Όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας στα σχολεία και τους χώρους δουλειάς. Συγκεκριμένες οδηγίες ιχνηλάτησης και παρακολούθησης των χώρων των φροντιστηρίων και των κέντρων μελέτης, που ακόμη αγνοούνται πλήρως από τον κρατικό σχεδιασμό.

Μέτρα για την αραίωση των μαθητών στις φροντιστηριακές αίθουσες και τα σχολικά λεωφορεία.

Απόσυρση του νομοσχεδίου Χατζηδάκη, της ιδιωτικοποίησης της επικουρικής ασφάλισης, κατάργηση του ν. Κεραμέως και όλων των αντιεκπαιδευτικών και αντεργατικών νόμων

Συλλογική σύμβαση εργασίας για τα φροντιστήρια και κέντρα μελέτης, που να καλύπτει τις ανάγκες μας. Αύξηση ωρομισθίου και του κατώτατου μισθού.

Μειώσεις τιμών στα αγαθά πρώτης ανάγκης, όπως το ρεύμα, το νερό, οι τηλεπικοινωνίες

Διεκδικούμε:

Συμβάσεις εργασίας με όλες τις ώρες εργασίας δηλωμένες, που να περιλαμβάνουν τις ενημερώσεις γονέων, τα meetings και κάθε άλλη ώρα υποχρεωτικής δέσμευσης των εργαζομένων.

Αναγνώριση ειδικότητας και προϋπηρεσίας. Αύξηση ωρομισθίου. Ειδικές προσαρμογές σε περίπτωση τηλεργασίας για πρόσθετη αμοιβή και υλικοτεχνική υποστήριξη.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Υπουργείο Παιδείας: Φυλάκιση σε γονείς αρνητές που δεν στέλνουν τα παιδιά στο σχολείο

Προσλήψεις στο Ίδρυμα Ωνάση - Στείλτε το βιογραφικό σας εδώ

Μητέρα επιτέθηκε βάναυσα σε εκπαιδευτικό μέσα σε σχολείο

Ο καθηγητής του ΕΠΑΛ που χειροδίκησε σε μαθήτρια και η έκπληκτη κοινή γνώμη

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

covid-maska
Κορονοϊός - Μετάλλαξη Όμικρον: Οι δύο επικρατέστερες θεωρίες για το πώς προέκυψε
Παρότι πολλοί φοβούνται ότι με την εμφάνιση του όμικρον μπορεί να αρχίζει η πανδημία από την αρχή, αυτό είναι μάλλον αβάσιμο
Κορονοϊός - Μετάλλαξη Όμικρον: Οι δύο επικρατέστερες θεωρίες για το πώς προέκυψε