ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Αλλαγή συνδέσμου στο Webex λόγω αλλαγής βαθμίδας εκπαιδευτικών

Αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο αλλαγής στο σύνδεσμο webex, για εκπαιδευτικούς που αλλάζουν βαθμίδα εκπαίδευσης, αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.

Οι οδηγίες

 

Στην περίπτωση που ένας/μία εκπαιδευτικός αλλάξει βαθμίδα και από Πρωτοβάθμια εκπαίδευση πάει στη Δευτεροβάθμια ή το αντίστροφο τότε θα πρέπει να γίνει αλλαγή και στο σύνδεσμο webex που είχε μέχρι τώρα.

Αυτό γίνεται με διαγραφή του παλιού λογαριασμού τους από το webex και μετά εκ νέου εγγραφή τους στη σελίδα https://webex.sch.gr. Την εγγραφή κάνουν οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί.

Η διαγραφή του παλιού λογαριασμού τους γίνεται από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ), θα πρέπει ο/η εκπαιδευτικός, που έχει αλλάξει βαθμίδα, να στείλει e-mail από τον προσωπικό του λογαριασμό (το e-mail που έχει στο ΠΣΔ) στο [email protected] ή με δελτίο στο helpdesk.sch.gr και να ζητά τη διαγραφή του παλαιού λογαριασμού του. Προσοχή: Τα δεδομένα (reports) στο webex των χρηστών είναι διαθέσιμα μόνο για 3 μήνες.

Αυτό σημαίνει ότι κάποιος εκπαιδευτικός μπορεί να αναζητήσει reports από το προσωπικό του δωμάτιο μέχρι 3 μήνες πριν. Για το λόγο αυτό θα πρέπει όταν οι εκπαιδευτικοί ζητούν από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο τη διαγραφή του λογαριασμού τους να στέλνουν και το παρακάτω κείμενο στο [email protected]: Εξουσιοδοτώ το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο για την διαγραφή του λογαριασμού μου με όνομα @sch.gr για να μπορέσω να ξαναεγγραφώ στην υπηρεσία «Τηλεδιάσκεψη Webex για εκπαιδευτικούς».

Έχω ενημερωθεί ότι με τη διαγραφή θα χαθούν τα δεδομένα που τυχόν είχα στην υπηρεσία Webex , στην οποία είχα εγγραφεί με τον λογαριασμό που έχω στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Αφού γίνει η διαγραφή του λογαριασμού τους από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο, θα λαμβάνουν οι εκπαιδευτικοί την παρακάτω απάντηση: Διαγράψαμε το λογαριασμό σας στο Webex και εσείς τώρα θα πρέπει να ξαναγραφτείτε στην υπηρεσία https://webex.sch.gr με τον προσωπικό σας λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) ώστε να μπείτε βάσει του διορισμού σας και το νομό που είστε στη σωστή βαθμίδα..

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε όλα τα βήματα που ακολουθούν όταν ζητηθεί χρησιμοποιείτε μόνο τον προσωπικό σας λογαριασμό στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο ή το username όχι άλλο e-mail Ακολουθήστε τις οδηγίες:

Κλείστε το φυλλομετρητή του υπολογιστή σας και ξανανοίξτε τον. Ακολουθήστε τις οδηγίες από εδώ: https://webex.sch.gr/docs/loginwebex.pdf Όταν φτάσετε στο προσωπικό σας δωμάτιο (Personal Room) τελευταία σελίδα, πατήστε το πράσινο κουμπί (Start a Meeting) για να ξεκινήσει η ηλεκτρονική σας αίθουσα. Αν σας βγει μήνυμα λάθους, σημειώστε το λάθος ή κάντε print screen και στείλτε το λάθος με e-mail στο [email protected] .

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Επίδομα παιδιού: Νωρίτερα λόγω 28ης Οκτωβρίου - Ποιες άλλες παροχές πληρώνει ο ΟΠΕΚΑ

Τι ισχύει για τα σχολεία από σήμερα με τα νέα έκτακτα μέτρα

Προσλήψεις σε Δήμους: Ανοίγουν 1.700 μόνιμες θέσεις εργασίας

ΑΣΕΠ: Έρχονται 1.163 μόνιμες προσφορές σε τρία υπουργεία

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδοτεί και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ τον μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑ: Επίτιμος Διδάκτορας στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών ο Διονύσιος N. Μουσμούτης
Τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 19.00, στη Μεγάλη Αίθουσα του ΕΚΠΑ, θα αναγορευθεί επίτιμος διδάκτορας του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της...
ΕΚΠΑ: Επίτιμος Διδάκτορας στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών ο Διονύσιος N. Μουσμούτης
Σχολείο στο Μοσχάτο: Νέες καταγγελίες για τον καθηγητή - Ενοχλούσε μαθήτριες στα social media
Ο 45χρονος καθηγητής έκανε σεξιστικά σχόλια και έστελνε αιτήματα φιλίας σε μαθήτριες στα social media - Τι δήλωσε η Ζέττα Μακρή
Σχολείο στο Μοσχάτο: Νέες καταγγελίες για τον καθηγητή - Ενοχλούσε μαθήτριες στα social media
Εργατικό δυστύχημα στο λιμάνι του Πειραιά: Εργαζόμενος χτυπήθηκε από γερανογέφυρα
Οι εργαζόμενοι, με απόφαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ προχωρούν σε 24ωρη απεργία από σήμερα στις 00:00 ως τις 12 τα...
Εργατικό δυστύχημα στο λιμάνι του Πειραιά: Εργαζόμενος χτυπήθηκε από γερανογέφυρα
nosokomeio-meth
Έκτακτο σχέδιο στη Θεσσαλονίκη: Ιδιωτική κλινική και νοσοκομείο για ασθενείς Covid
Ενεργοποιείται ένα έκτακτο σχέδιο στη Θεσσαλονίκη ώστε ασθενείς με κορονοϊό που παρουσιάζουν ήπια συμπτώματα να μεταφερθούν σε ιδιωτική κλινική. 
Έκτακτο σχέδιο στη Θεσσαλονίκη: Ιδιωτική κλινική και νοσοκομείο για ασθενείς Covid