Αγιασμός στο μουσικό σχολείο Άρτας
Κατά τον αγιασμό την πρώτη ημέρα της σχολικής χρονιάς, οι εκπαιδευτικοί του μουσικού σχολείου Άρτας, τίμησαν την μνήμη του Μίκη Θεοδωράκη με ένα μουσικό αφιέρωμα που ετοίμασαν προς τιμή του

Χτες,  Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, χτύπησε το πρώτο κουδούνι της  σχολικής χρονιάς για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Μουσικού Σχολείου Άρτας και πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού.

Αγιασμός στο μουσικό σχολείο Άρτας

Τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς καλωσόρισε η διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους μαθητές της Α΄ τάξης του Γυμνασίου, που συνεχίζουν το ταξίδι της γνώσης σε νέα βαθμίδα εκπαίδευσης, καθώς και στους νέους εκπαιδευτικούς μουσικής παιδείας που εντάσσονται από φέτος, ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί, στο προσωπικό του σχολείου.

Τη σχολική κοινότητα του Μουσικού Σχολείου επισκέφθηκαν ο βουλευτής Άρτας κ. Χρήστος Γκόκας, ο δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, ο αντιδήμαρχος παιδείας κ. Σιαφάκας Χριστόφορος, η διευθύντρια Β/θμιας εκπαίδευσης κ. Παρασκευή Χαμπηλομάτη, η θεματική αντιπεριφερειάρχης κ. Αναστασία Σίμου-Τάσιου, οι οποίοι απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς και ευχήθηκαν καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Αγιασμός στο μουσικό σχολείο Άρτας

Τη σημαντική και συμβολική σημερινή πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς, η σχολική μας κοινότητα επέλεξε να τιμήσει τη μνήμη του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη και αγωνιστή της ελευθερίας και της δημοκρατίας Μίκη Θεοδωράκη με ένα μουσικό αφιέρωμα που παρουσίασαν  εκπαιδευτικοί του σχολείου.

Αγιασμός στο μουσικό σχολείο Άρτας

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής διανεμήθηκαν στους μαθητές τα βιβλία της σχολικής χρονιάς.

Σας ευχόμαστε καλή, χαρούμενη και δημιουργική σχολική χρονιά!

Ευχαριστούμε την Ιωάννα Φράγκου, απόφοιτο του Μουσικού Σχολείου Άρτας, για τις υπέροχες φωτογραφίες.

Αγιασμός στο μουσικό σχολείο Άρτας

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα