kerameos
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS
Σφοδρή επίθεση στην Κεραμέως με αφορμή το κόψιμο 20.000 υποψήφιων για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια μέσω της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, εξαπέλυσε ο Νίκος Φίλης

Εκρηκτική ήταν η αντιπαράθεση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως με τον Νίκο Φίλη στη Βουλή με αφορμή το κόψιμο 20.000 υποψήφιων για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια μέσω της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής.

Τα «αίματα άναψαν» όταν την υπουργό Παιδείας διαδέχτηκε στο βήμα ο Νίκος Φίλης.

Ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η υπουργός Παιδείας έχει δύο μικρά παιδιά τα οποία, όπως σημείωσε ο ίδιος, όταν μεγαλώσουν θα ακούσουν ότι η μητέρα τους «κατέσφαξε τουλάχιστον 20.000 18χρονα παιδιά από τα πανεπιστήμια».

Η Νίκη Κεραμέως αντέδρασε εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά της, ζητώντας να μην γίνονται αναφορές σε μέλη της οικογένειάς της.

«Με τον κ. Φίλη μας χωρίζει άβυσσος ιδεολογικά. Αλλά όσο διαφορετικές απόψεις και να έχουμε, ποτέ δεν έχω κάνει αναφορά στην προσωπική του ζωή. Γιατί εμείς ξέρουμε να διαχωρίζουμε την πολιτική ανταπαράθεση από προσωπικές αναφορές. Εκείνος δυστυχώς, όχι. Εδώ η τοποθέτησή μου», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στη facebook.

Απαντώντας, ο τομεάρχης Παιδεία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, δήλωσε ότι παρασύρθηκε από την κα υπουργό η οποία έχει δηλώσει δημόσια στο παρελθόν ότι οι πρώτες λέξεις του παιδιού της ήταν «”μπαμπά” και “Μητσοτάκης”».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αίγινα
Υγειονομική «βόμβα» στην Αίγινα: Ακατάλληλο για κάθε χρήση το νερό
Συναγερμός στο νησί μετά τον εντοπισμό επικίνδυνων μικροβιακών φορτίων στις γεωτρήσεις – Απαγόρευση για πόση, μπάνιο και μαγείρεμα
Υγειονομική «βόμβα» στην Αίγινα: Ακατάλληλο για κάθε χρήση το νερό