kerameos
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS
Σφοδρή επίθεση στην Κεραμέως με αφορμή το κόψιμο 20.000 υποψήφιων για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια μέσω της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής, εξαπέλυσε ο Νίκος Φίλης

Εκρηκτική ήταν η αντιπαράθεση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως με τον Νίκο Φίλη στη Βουλή με αφορμή το κόψιμο 20.000 υποψήφιων για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια μέσω της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής.

Τα «αίματα άναψαν» όταν την υπουργό Παιδείας διαδέχτηκε στο βήμα ο Νίκος Φίλης.

Ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η υπουργός Παιδείας έχει δύο μικρά παιδιά τα οποία, όπως σημείωσε ο ίδιος, όταν μεγαλώσουν θα ακούσουν ότι η μητέρα τους «κατέσφαξε τουλάχιστον 20.000 18χρονα παιδιά από τα πανεπιστήμια».

Η Νίκη Κεραμέως αντέδρασε εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά της, ζητώντας να μην γίνονται αναφορές σε μέλη της οικογένειάς της.

«Με τον κ. Φίλη μας χωρίζει άβυσσος ιδεολογικά. Αλλά όσο διαφορετικές απόψεις και να έχουμε, ποτέ δεν έχω κάνει αναφορά στην προσωπική του ζωή. Γιατί εμείς ξέρουμε να διαχωρίζουμε την πολιτική ανταπαράθεση από προσωπικές αναφορές. Εκείνος δυστυχώς, όχι. Εδώ η τοποθέτησή μου», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στη facebook.

Απαντώντας, ο τομεάρχης Παιδεία του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, δήλωσε ότι παρασύρθηκε από την κα υπουργό η οποία έχει δηλώσει δημόσια στο παρελθόν ότι οι πρώτες λέξεις του παιδιού της ήταν «”μπαμπά” και “Μητσοτάκης”».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Καρκίνος Παχέος Εντέρου
Καρκίνος παχέος εντέρου: Οι 5 «ύπουλες» συνήθειες που αυξάνουν τον κίνδυνο
Κορυφαία γαστρεντερολόγος του Harvard αποκαλύπτει όσα διπλασιάζουν τον κίνδυνο για καρκίνος παχέος εντέρου σε νέους
Καρκίνος παχέος εντέρου: Οι 5 «ύπουλες» συνήθειες που αυξάνουν τον κίνδυνο