ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS
Πρόταση της Ζέττα Μακρή στο υπουργείο Ναυτιλίας για παροχή έκπτωσης στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Όπως γινόταν και στα προηγούμενα σχολικά έτη, η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή προτείνει  στον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη την παροχή έκπτωσης στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών για την επιστροφή στη μόνιμη κατοικία τους.

Ειδικότερα, η Ζέττα Μακρή έστειλε σχετική επιστολή στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής την Τρίτη 29 Ιουνίου.

Σε αυτή την επιστολή, η Ζέττα Μακρή ανέφερε ότι «θα ήταν εξαιρετική μέριμνα εάν οι αναπληρωτές δάσκαλοι και καθηγητές μπορούν να λαμβάνουν έκπτωση  στα ακτοπλοϊκά εισιτήριά τους καθώς και στα εισιτήρια των οχημάτων τους (ΙΧ και δίκυκλα) για το διάστημα από 30/06/2021 έως και 05/07/2021».

«Η έκπτωση αυτή θα αφορά στην κάλυψη των μετακινήσεων των εκπαιδευτικών από το τελικό νησί, στο οποίο ανέλαβαν υπηρεσία για το διδακτικό έτος 2020-2021, προς τους μόνιμους τόπους κατοικίας τους» επισήμανε.

«Η πρωτοβουλία αυτή θα αποτελέσει αναγνώριση για το έργο των εκπαιδευτικών μας και την προσφορά τους στην εκπαιδευτική διαδικασία, ιδίως, κατά την δύσκολη σχολική χρονιά, που διανύσαμε, λόγω της υγειονομικής κρίσης» καταλήγει.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Αποκτήστε όλη την ύλη μαζι με προετοιμασία μόνο 200 ευρώ

ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ 400 ευρώ επίδομα σε 150000 εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 20 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα