Αναπληρωτές: Πρόταση για έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / INTIME NEWS
Πρόταση της Ζέττα Μακρή στο υπουργείο Ναυτιλίας για παροχή έκπτωσης στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών

Όπως γινόταν και στα προηγούμενα σχολικά έτη, η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή προτείνει  στον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη την παροχή έκπτωσης στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών για την επιστροφή στη μόνιμη κατοικία τους.

Ειδικότερα, η Ζέττα Μακρή έστειλε σχετική επιστολή στο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής την Τρίτη 29 Ιουνίου.

Σε αυτή την επιστολή, η Ζέττα Μακρή ανέφερε ότι «θα ήταν εξαιρετική μέριμνα εάν οι αναπληρωτές δάσκαλοι και καθηγητές μπορούν να λαμβάνουν έκπτωση  στα ακτοπλοϊκά εισιτήριά τους καθώς και στα εισιτήρια των οχημάτων τους (ΙΧ και δίκυκλα) για το διάστημα από 30/06/2021 έως και 05/07/2021».

«Η έκπτωση αυτή θα αφορά στην κάλυψη των μετακινήσεων των εκπαιδευτικών από το τελικό νησί, στο οποίο ανέλαβαν υπηρεσία για το διδακτικό έτος 2020-2021, προς τους μόνιμους τόπους κατοικίας τους» επισήμανε.

«Η πρωτοβουλία αυτή θα αποτελέσει αναγνώριση για το έργο των εκπαιδευτικών μας και την προσφορά τους στην εκπαιδευτική διαδικασία, ιδίως, κατά την δύσκολη σχολική χρονιά, που διανύσαμε, λόγω της υγειονομικής κρίσης» καταλήγει.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι πολύ σοβαρό θεραπεύουν οι τηγανητές πατάτες;

ΕΛΜΕΠΑ: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής για εκπαιδευτικούς

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα